Google özelliklerine yenisini ekledi; Google üzerinden artık doktor randevusu alınabilecek!

Dünyanın bir numaralı arama motoru Google özelliklerine yenisini ekledi. Eklenen yeni özellik sayesinde Google üzerinden artık doktor randevusu alınabilecek. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

25.03.2022-17:57 - (Son Güncelleme: 25.03.2022-17:57) Google özelliklerine yenisini ekledi; Google üzerinden artık doktor randevusu alınabilecek!

ABD’de kurulan ve günümüzde dünyanın en büyük arama motoru olarak bilinen Google’da yeni bir güncelleme daha kullanıcıların hizmetine sunuldu. İnsanların milyonlarca konuda bir danışan gibi gördüğü Google’ın yeni eklediği özelliğe göre artık doktor randevusu Google üzerinden de alınabilecek. Google ile MinuteClinic şirketlerinin işbirliği neticesinde hayata geçirilen bu özelliğin detaylarını öğrenmek isteyen insanlar yine Google üzerinden araştırmalarını sürdürüyor.

Google üzerinden artık doktor randevusu alınabilecek

Google doktor randevusu

Google’a gelen yeni özellik sayesinde artık herhangi bir doktordan randevu almak için sağlık merkezlerine gitmeye gerek kalmayacak. Bunun yerine Google’a girilerek randevu alınacak olan hastane veya doktorun isminin girilmesi sonrası çıkan sonuçların hemen altında boş randevu saatleri gözükecek. Zaman açısından bir sınırın olmayacağı bu randevu alma sisteminde insanlar kendilerine en uygun randevuları kolaylıkla seçebilecek.

Şimdilik İngilizce dil desteğiyle insanların erişimine açılan doktor randevusu sisteminin ilerleyen zamanlarda geliştirilmesi bekleniyor. Bunun için daha fazla kurum ve doktorla işbirliği sağlanacak ve yeni özelliğin yazılımsal hataları giderilecek ve geliştirilecek. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal