HUAWEI Watch GT Runner fiyatı ve özellikleri

Huawei, profesyonel sporcular için bir çok özelliği bir arada barındıran Watch GT Runner akıllı saatini piyasaya çıkardı. İşte, merakla beklenen akıllı saat HUAWEI Watch GT Runner'in fiyatı ve özellikleri..

25.03.2022-17:40 - (Son Güncelleme: 25.03.2022-17:40) HUAWEI Watch GT Runner fiyatı ve özellikleri

Teknoloji ürünleri denilince ilk akla gelen isimlerden biri olan Huawei, geçtiğimiz gün kendi ülkesinde profesyonel sporcular için geliştirdiği akıllı saat olan Watch GT Runner’ı satışa çıkardı. Fiziksel olarak aktif olarak spor yapanlar için oldukça fazla ideal olan akıllı saatin hem özellikleri hem de fiyatı merak edildi.

HUAWEI Watch GT Runner özellikleri

İl olarak İngiltere ve Avrupa’da piyasaya çıkarılarak satışa sunulan ve daha önceden piyasalarda olan Watch GT 3’e göre bir nebze daha hafif olan Watch GT Runner'in mevcut özellikleri diğerlerine benzese de görünümü kullanıcılarını çok fazla etkiledi. Huawei Watch GT Runner'in mevcut özellikleri içinde maraton pist seviyesi ve yüksek hassasiyetli takip olmasının yanı sıra koşu koçu da bulunduğu belirtildi.

Huawei'nin yeni akıllı saati Watch GT Runner, SpO2 sensörü gibi çok fazla çeşit içeren avantalara sahip olmakla birlikte 1,43 inç yuvarlak AMOLED ekranla kullanıcılarına farklı bir görüntü kalitesi de veriyor.

HUAWEI Watch GT Runner özellikleri

HUAWEI Watch GT Runner özellikleri

Güçlendirilmiş yüksek kaliteden oluşan polimer fiber malzemeden kasaya sahip olan akıllı saatin siyah ve gri renk seçeneği ile giyilebilir cihazlarda metalik tepe kısmını tamamlıyor. Watch GT Runner, aynı zamanda 5ATM suya dayanıklı olarak geliştirilmiş ve saatin yanında bununla ilgili de bir düğme bulunuyor. 100’den fazla spor moduna ve takibi ile ilgili programa sahip olan akıllı saat ayrıca otomatik egzersiz algılamayı destekliyor ve kullanıcısının uyku düzenini takip edebiliyor.

QZSS, Galileo, GLONASS, Beidou ve L1-L5 GPS gibi çoklu uydu sistemleri ile birlikte gelen akıllı saat koşu gücü endeksine dayanıklı olarak geliştirildi. Bağlantı için NFC ve Bluetooth gibi seçenekleri sunan HUAWEI Watch GT Runner'de 4 GB dahili depolama özelliği de yer alıyor. Huawei Watch GT Runner, kullanılma durumuna bağlı tek bir şarj ile 14 güne kadar dayanıklılık sağlayabiliyor. 

HUAWEI Watch GT Runner özellikleri

Huawei Watch GT Runner fiyatı

Son teknoloji kullanılarak geliştirilen ve kullanıcılarına sunulan akıllı saat, şimdilik ön sipariş sistemiyle satışa açıldı. 26 Kasım tarihinden itibaren tam satışa çıkacak olan akıllı saatin Huawei’nin e-ticaret sitelerinde ve mağazaları aracılığı ile kullanıcısıyla buluşturulacak. Huawei Watch GT Runner'in 26 Kasım'dan itibaren etiketinde 343 dolar yazacağı belirtildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal