Google kullanmak ücretli mi olacak? Şirket mühendisleri harekete geçti!

Dünyadaki en çok tercih edilen arama motoru Google, şu zamana kadar kullanıcılara verdiği hizmet karşılığında herhangi bir ücret talebinde bulunmamıştı. Fakat sosyal medyada önemli bir iddia gündeme geldi. Konuşulanlara göre, şirket mühendisleri Google’ın para karşılığında hizmet vermesine ilişkin gerekli teknik altyapıyı hazır olduğu iddia ediliyor.

08.04.2024-15:03 - (Son Güncelleme: 08.04.2024-16:18)

Resmi olamayan kaynaklara göre, dünyada 1 milyarı aşkın kişi Google’ı tercih etmekte. Hemen her konuda merak ettiğimiz tüm sorularının yanıtı için başvurduğumuz Google, tüm soruların cevabını ücretsiz bir şekilde ulaşmamıza olanak tanıyor. Daha önce yaptığı hiçbir bireysel çalışmada kullanıcılardan bir ücret talebinde bulunmamıştı. Fakat bu iddia teknoloji dünyasında bir hareketlendirmelere neden oldu.

Google artık paralı olacak iddiası!

Google kullanmak ücretli mi olacak?

Yapay zeka tarafından oluşturulan premium içeriği için ücret alacağı iddia edilen şirketin gerekli teknik alt yapıyı hazırladığı ancak üst yöneticilerin henüz onay vermediği öne sürüldü. Dolayısıyla şu anlık harekete geçilmediği fakat onay aldığında gerekli altyapının hazır olduğu belirtildi. Haber7’den ulaşılan bilgilere bakılırsa Google, bazı ürünlerini paralı hale getirirse bu şirket tarihinde bir ilk olacak.

Züleyha Koyunoğlu
zuleyhakoyunoglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal