Google Imagen nedir? Google yeni servisi yazıyı fotoğrafa dönüştüren Google Imagen nasıl kullanılır?

Teknolojideki yenilikler yetişilmez hale geldi. Arama motoru olarak hayatımıza giren Google şimdilerde ise İmagen yeniliği ile dikkatleri üzerine çekti. Yazılanların gerçekçi görüntülere dönüştüğü yapay zeka haline gelen İmagen kısa sürede ilgi odağı oldu. Google İmagen nedir, nasıl kullanılır? sorularına yanıt arayan vatandaşlar için detaylar haberimizde

24.05.2022-22:11 - (Son Güncelleme: 24.05.2022-22:11) Google Imagen nedir? Google yeni servisi yazıyı fotoğrafa dönüştüren Google Imagen nasıl kullanılır?

Google de yer alan fotoğraflar ve metinlerin gerçekçi olduğu ve durumun yapay zeka ile sağlandığı özellik İmagen ile geldi. Yazıyı fotoğrafa dönüştüren uygulama ilgi odağı oldu. Hayal edilen uygulama birçok kişiyi şaşırtsa da kullanıma açılmasıyla heyecanlar arttı. İşte, Google İmagen nedir, nasıl kullanılır? sorularının yanıtı haberimizin devamında

Google İmagen nedir, nasıl kullanılır?

Uzun yıllardır hayatımızda yer alan Google, ABD merkezli haliyle yeniliklere açıldı. Yapay zekanın kullanımı halinde metnin hızlı ve gerçekçi şekilde fotoğraflandırılmasına Google İmagen denmektedir. Gündemde yeni yeni tanınan Google İmagen, makine öğrenimi teknolojisini kullanırken sistem üzerinden yazılan metinlerin ön izlenmesi yapılmaktadır. Kodlamanın yapılmasıyla 64x64 piksel çözünürlüğünde bulunan küçük görüntüler yapılırken büyük şekilleri de sistem de yerini alıyor.

Google İmagen nedir?

Vatandaşların merak ettiği ise Google İmagen kullanıma açıldı mı? Henüz kamuya açılmayan özellik için bir süre daha beklenmesi gerektiği bildirildi.

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal