TikTok ücretli abonelik sistemi nedir? Yayıncılar Tiktok ücretli abonelik ile ödeme almaya başlayacak

Tik Tok'a yeni bir özellik geliyor. Tiktok, ücretli abonelik ile yeni bir gelir modeli oluşmaya hazırlanıyor. Merakla beklenilen ücretli abonelik 26 Mayıs tarihinden itibaren kullanıma sunulacak. Tiktok ücretli abonelik sistemi nedir? Kimler yararlanabilir? İşte ayrıntılar.

24.05.2022-19:01 - (Son Güncelleme: 24.05.2022-19:01) TikTok ücretli abonelik sistemi nedir? Yayıncılar Tiktok ücretli abonelik ile ödeme almaya başlayacak

Uzun bir zamandır beklenilen Tiktok ücretli abonelik sistemi 26 Mayıs tarihinden itibaren kullanıma açılacak. Bu özellik ile Tiktok kullanıcıları, içerik üreten sayfalara destek olmak için aylık belli bir ücret karşılığında abone olabilecekler. Abone olanlara canlı yayın, rozet, özel sohbet gibi erişimler sağlanacaktır.

Ücretli abonelik sistemi ile kullanıcılar diğer platformlarda ki aboneliklerden farklı olarak canlı yayın esnasında içerik üreticilerin kameralarını kontrol altına alabilecekler. İçerik üreticiler de abonelerine özel canlı yayın odaları gerçekleştirebilecekler.

tiktok

Tiktok ücretli abonelik sistemini kimler kullanabilir?

Tiktok ücretli abonelik kullanmak isteyen içerik üreticiler, öncelikle 18 yaşından büyük olmaları gerekmektedir. İçerik üreticilerin en az 1000 takipçi sayısının olması gerekir. Kademeli olarak sistem 26 Mayıs tarihinde açılacaktır. İlk olarak Tiktok 'un davet gönderdiği içerik üreticiler yararlanacaktır. Böylelikle Tiktok 'ta yeniden bir gelir modeli oluşmuş olacak.

Ceren Kozan
cerenkozan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal