Google Chrome 100 güncellemesi ne zaman yayınlanacak? Google Chrome logosu güncelleme ile değişiyor!

Google Chrome 100 güncellemesi geldi mi? Google Chrome logosunu da güncelleme ile birlikte değiştiriyor. Google Chrome 100 güncellemeyi nereden yapabilirim? Otomatik mi güncellenecek? Soruları en çok araştırılanların arasında yerini aldı.

30.03.2022-12:48 - (Son Güncelleme: 30.03.2022-12:48) Google Chrome 100 güncellemesi ne zaman yayınlanacak? Google Chrome logosu güncelleme ile değişiyor!

İnternet araması, çevrimiçi bilgi dağıtımı, reklam teknolojileri ve arama motorları için yatırımlar yapan çok uluslu Amerikan anonim şirketi olan Google internet tabanlı hizmet ve ürünler geliştirir bunlara ev sahipliği yapar. Google Chrome 100 sürümü güncellendi mi? Google Chrome 100 sürümünün bize faydaları? 

Google Chrome 100 piyasaya sürüldü kullanıma açıldı. 

Google, tüm donanım ve yazılım ortamına Chrome 100' ü ortaya çıkardı. Chrome 100, 2014 yılından bu tarafa Chrome için ilk ve en büyük simge güncellemesine sahip olması ile dikkat çekmekte. 

İlk defa Şubat ayında logo önizlemeye çıkmıştı. Şimdi ise daha renkli ve parlak gölgesiz bir simge ile buluştu. 

Google Chrome 100 güncellemesi, şifrelerimizin ve tarayıcılarımızın güvenli olabilmesi için Güvenlik Kontrolü özelliği, kötü amaçlı erişimlerden korunmak için Gelişmiş Güvenlik Tarama, konum ve daha fazla bizim hakkımızdaki bilgiye ulaşmaya çalışan sitelere engel olmak için önemli güncel güvenlik önlemlerini aldı.

Google, Chrome' un mobil uygulamasında yer alan Basit Mod özelliğini kaldırdı. Material You tasarımını uyarladı.

Bu özelliklerinin yanında medya sesini kapatabilmek için seçenek ekleyen Google Chrome 100 güncellemesi ile kullanıma açıldı. 

Chrome 100 nasıl güncelleyebiliriz? 

Eğer ki bilgisayarımıza otomatik güncelleme gelmediyse, Yardıma geldikten sonra Google Chrome hakkında kısmından güncellememizi kontrol edebiliriz. 

Google chrome 100 güncellemesi

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal