Gönül Dağı'nın Meryem'i Sevilay Gültekin annesi ile benzerliği sosyal medyada gündem oldu

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı'nın Meryem karakterine hayat veren Sevilay Gültekin, sosyal medyasını aktif kullanmaya devam ediyor. Gösterdiği performans ile beğenileri toplayan Gültekin, instagram hesabı üzerinden annesini paylaştı. Anne kızın arasındaki benzerlik ise dikkatleri çekti İşte Sevilay Gültekin'in anne paylaşımı haberimizde

27.05.2022-11:39 - (Son Güncelleme: 27.05.2022-11:39) Gönül Dağı'nın Meryem'i Sevilay Gültekin annesi ile benzerliği sosyal medyada gündem oldu

Gönül Dağı dizisine Meryem karakterine hayat vererek katılan Sevilay Gültekin, dizi içerisinde çok konuşulan durumlarda kaldı. Sosyal medya üzerinden dizideki karakteri nedeniyle fazlasıyla yorum alan Gültekin gündeme gelmeye devam etmektedir. İnstagram sayfası üzerinden annesini paylaşan Gültekin'in ''Anam nihayet benimle dışarı çıkabildi'' notunu düştü.

Annesiyle benzerliği dikkat çekti

Gönül Dağı dizisi ile adını duyuran Sevilay Gültekin, geçtiğimiz günlerde sosyal medya gündeminde yer aldı. Dizi içerisinde canlandırdığı karakter nedeniyle hedefe alınan Sevilay Gültekin sosyal medyada eleştirilere neden oldu. Gelen mesajlar üzerine sessizliğini bozan Gültekin, 24 yaşındayım. Bir oyuncu olarak işini yaptığını belirten güzel oyuncu 50 yaşındaki adamdan ve 15 yaşındaki çocuktan eleştiri aldığını açıkladı. Dizi ve sinemanın iyi vakit geçirin diye olduğunu insanları kanser edin diye var olmadığını ifade eden güzel oyuncu sinirini bu sözlerle attı.

Sevilay Gültekin sosyal medya paylaşımı

 Gözlerin üzerinde olduğu Sevilay Gültekin 42 bin takipçilik sosyal medya hesabından annesini paylaştı. ''Anam nihayet benimle dışarı çıkabildi'' notunu yazan Gültekin ile annesinin arasındaki benzerlik şaşırttı. 

Sevilay Gültekin'in annesi

Sevilay Gültekin

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal