Gönül Dağı'nda yaprak dökümü! Eser Eyüboğlu diziden ayrıldı mı, neden ayrıldı? Gönül Dağı'nın Selami'si yeni sezonda olmayacak mı?

TRT1 ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Gönül Dağı'nda yaprak dökümü yaşanıyor. Sezon finali bölümünde dizinin başrol oyuncularından Dilek karakterini canlandıran Gülsim Ali diziye veda etmişti. Şimdi de sevilen karakter Selami'yi canlandıran Eser Eyüboğlu'nun ayrılık haberi geldi. Peki, Eser Eyüboğlu Gönüldağı dizisinden neden ayrıldı? İşte detaylar...

27.07.2022-10:56 - (Son Güncelleme: 27.07.2022-10:56)

Yeni sezonu heyecanla beklenen Gönüldağı dizisinden peş peşe üzücü haberler geliyor. Gülsim Ali'nin ardından bir başka sevilen oyuncu Eser Eyüboğlu'nun da diziden ayrıldığı bilgisi paylaşıldı.

Eser Eyüboğlu Gönül Dağı dizisinden ayrıldı mı?

Ağustos ayında sete çıkmaya hazırlanan Gönül Dağı dizisinde, Haziran ayında birçok oyuncuyla yeni sözleşme imzalandı. Fakat oyunculardan tek imza atmayan isim Eser Eyüboğlu olmuştu. Eyüboğlu ile yapımcı arasındaki görüşmeler devam ederken görüşmenin olumsuz sonuçlandığı ve Eyüboğlu'nun diziden ayrıldığı öğrenildi. 

Konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmasa da sevilen oyuncunun ayrılık nedeninin maddi taleplerinin karşılanmaması olduğu iddia ediliyor.

 gönül dağı selami

Bu iddialar sosyal medyada gündem olurken, dizideki oyunculuk performansı ve güzel sesiyle herkesi etkileyen ve adını duyuran Eyüboğlu'nun bu taleplerinde haklı olduğunu ve doğru karar aldığını düşünenler kadar bu hareketi ona yakıştıramayanlar da oldu.

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal