Konuşanlar yeni sezon neden başlamadı? Ne zaman başlayacak? EXXEN 2022 Konuşanlar yeni sezon tarihi

Hasan Can Kaya'nın sevilen programı Konuşanlar, YouTube'dan EXXEN'e taşınmıştı. Her bölümde ayrı bir kahkaha tufanı yaşatan program Haziran ayında sezon finali yaparak ekrana ara verdi. Seyirci heyecanla beklediği Konuşanlar'ın yeni sezon tarihini merak ediyor. Peki, Konuşanlar yeni sezon ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

27.07.2022-10:43 - (Son Güncelleme: 27.07.2022-10:43)

EXXEN platformunda seyirciyle buluşan Konuşanlar, 17 Haziran Cuma günü yayınlanan 72. bölümüyle sezon finali yaptı. Haziran ayında Avrupa turnesi yapan Hasan Can Kaya Türkiye'deki çekimlerine Eylül'de başlayacak. Yaz ayında Almanya ve Fransa gibi ülkelere turne düzenleyecek olan şovmen toplam yedi ülkede 14 şehirde seyirciyle buluşacak.

Konuşanlar yeni sezon ne zaman?

İlk sezonunu 14 Haziran 2022 tarihinde ara veren Konuşanlar'ın ikinci sezon çekimleri Eylül ayında başlayacak. Şuan ki dönemi tatil dönemi olarak sayılan programın diğer dizi ve programlarda olduğu Eylül ayında başlaması bekleniyor. 

 konuşanlar yeni sezon ne zaman

Konuşanlar yeni sezon ilk bölümü ne zaman yayınlanacak?

Sevilen program Konuşanlar'ın yeni sezonda yayınlanacak 73. bölümünün 27 Eylül 2022 Perşembe günü yayınlanacağı tahmin ediliyor. Ancak bu sadece bir tahmin. Konuyla ilgili henüz net bir bilgi bulunmuyor.

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal