Gönül Dağı yeni bölüm neden yok, bitti mi? Gönül Dağı yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? TRT 7 Mayıs yayın akışı

Her hafta Cumartesi TRT 1’de yayınlanan Gönül Dağı dizisinin yeni bölümünü bekleyen hayranların kafaları dizinin TRT 1’in 7 Mayıs yayın akışında yer almaması sebebiyle karıştı. Peki Gönül Dağı yeni bölüm neden yok, bitti mi? Gönül Dağı yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? İşte konu hakkında son gelişmeler...

07.05.2022-16:58 - (Son Güncelleme: 07.05.2022-16:58) Gönül Dağı yeni bölüm neden yok, bitti mi? Gönül Dağı yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? TRT 7 Mayıs yayın akışı

TRT 1’in bu sezonki en başarılı dizilerinden birisi olan Gönül Dağı her hafta Cumartesi akşamları izleyenlerle buluşmaya devam ediyor. Dizinin yeni bölümünü merakla bekleyen hayranlar ise Gönül Dağı’nın TRT 1’in 7 Mayıs 2022 Cumartesi günü yayın akışında yer almaması sebebiyle şaşırdı. Kafaları karışan Gönül Dağı sevenleri ‘’Gönül Dağı yeni bölüm neden yok, bitti mi? Gönül Dağı yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?’’ sorularının yanıtını öğrenmek için arama motorlarına yöneldi.

Gönül Dağı yeni bölüm neden yok, bitti mi?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisinin yeni bölümü 7 Mayıs 2022 Cumartesi günü yayınlanmayacak. Bu ertelemenin neden yaşandığı konusunda ise henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Gönül Dağı dizisinin yeni bölümü 14 Mayıs 2022 Cumartesi akşamı TRT 1 ekranlarında olacak.

Gönül Dağı

Gönül Dağı Son Bölümde Neler Oldu?

Gedelli’de Ramazan Bayramı hazırlıkları devam ederken, Münir’in isteği üzerine nişan hazırlıkları da başlar. Hem Ramazan Bayramı’nın hem de nişanın mutluluğunu yaşayan Gedelli halkı dışarıdan ziyarete gelen akrabalar, hazırlıklar derken nişan telaşı içinde oradan oraya koşuşturmaktadır.

Emre’nin varlığında her geçen gün alışmaya başlayan Zahide ve Sefer, Emre’nin her şeye rağmen ailesini özlemeye devam ettiğini hissetmekte ve bunun için üzüntü duymaktadır. Sefer, Emre’nin annesini bulmak istese de bunun nasıl yapacağı konusunda bir plana sahip değildir.

Diğer yanda miras haklarından feragat eden Selami, Keriman ile beraber kendisini kapının önünde bulur. Sıkıntılardan sonra gelen Ramazan Bayramı’nda Gedelli’de neler yaşanacaktır?

TRT 1 7 Mayıs 2022 Cumartesi yayın akışı şu şekilde:

02:30 Dengi Dengine

04:20 Şehirden Uzakta

05:10 Hapishanedeki Çiçek

07:25 Kalk Gidelim

10:45 Doğayla Mücadele

12:45 Kara Tahta

15:55 Kasaba Doktoru

18:30 Ana Haber

20:00 Gönül Dağı

23:00 Pelin Çift İle Gündem Ötesi

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal