Gönül Dağı İrfan yaşıyor mu, geri gelecek mi?

TRT 1 ekranlarından yayınlanan Gönül Dağı dizisinin 59. bölümünün fragmanı izleyicilerini oldukça fazla meraklandırdı. Yeni bölümde İlhami'nin İrfan abi ile ilgili ifadeleri dizide olan herkesi şüpheye düşürürken dizinin izleyicileri öldü olarak bildikleri İrfan'ın yaşayıp yaşamadığını merak etmeye başladı.

23.04.2022-20:35 - (Son Güncelleme: 23.04.2022-20:35) Gönül Dağı İrfan yaşıyor mu, geri gelecek mi?

TRT 1 ekranlarında ilgiyle takip edilen Gönül Dağı isimli dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümünde Selami karakterinin abisi İlhami dizinin kadrosuna dahil olmuştu.

Dizinin 59. bölüm fragmanında ise izleyicileri şaşırtan bir gelişme yaşandığı görüldü. Yeni bölüm fragmanında Taner ve Zahide’nin öldü olarak bildikleri babası İrfan'la ilgili şok bir detay ortaya çıktı.

Gönül Dağı İrfan yaşıyor mu, geri gelecek mi

Gönül Dağı İrfan yaşıyor mu, geri gelecek mi?

Gönül Dağı'nın 59. bölümünde dizinin kadrosuna yeni katılan İlhami'nin İrfan'ı sorması sonrası düğüncü Muammer'in İrfan'ın yıllar önce öldüğünü söylediği anlaşılıyor. İlhami'nin ise aldığı nu yanıt karşısında geçen sene İrfan'ı Köln'de gördüğünü söylemesi üzerinde Halime'nin şaşkın bakışlarıyla karşılaşılıyor.

Taner ile Zahide, İlhami'nin söyledikleri karlısında şok yaşarken büyük bir sırrın ortaya çıktığı görüldü.

Gönül Dağı'nın yayınlanacak olan son bölümünde geçen bu diyaloglar sonrasında izleyiciler İrfan karakterinin diziye geri dönüp dönmeyeceğini karakterin de kim olduğunu merak etmeye başladı. Diziye şu an için İrfan karakterinin dahil olup olmayacağı hakkında bir bilgi olmadığı İrfan karakterinin de Gönül Dağı setine katılmadığı görülüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal