Şarkılar Bizi Söyler Nisan Aktaş nereli ve kaç yaşında? Nisan Aktaş kimdir?

Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'nin sunuculuğunu yaptığı Kanal D'nin severek izlenilen programı Şarkılar Bizi Söyler'in bugün ki konuklarında biri de Nisan Aktaş oldu. “Padişah” şarkısını seslendirecek olan Nisa'ya Yusuf Kurt ve Erdanay Salieşlik edecek. Küçük kız izleyiciler tarafından merak edilip araştırılmaya başlandı. Nisan Aktaş kimdir? Nisa Aktaş kaç yaşında? İşte Nisan Aktaş hakkında merak edilenler...

23.04.2022-20:07 - (Son Güncelleme: 23.04.2022-20:07) Şarkılar Bizi Söyler Nisan Aktaş nereli ve kaç yaşında? Nisan Aktaş kimdir?

23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramına denk gelen Şarkılar Bizi Söyler programına konuk olan Nisa Aktaş yanı sıra küçük yeteneklere yer veren programda izleyicilerine neşeli anlar yaşatacak. Nisa Aktaş ise Sibel Can'ın seslendirdiği Padişah şarkısını söyleyecek. İzleyiciler tarafından Nisa Aktaş merak konusu oldu. Nisa Aktaş kim? kaç yaşında? İşte küçük kız hakkında merak edilenler..

Nisa Aktaş kimdir? 

2014 senesinde doğan İstanbul'lu Nisa ilköğretim 2. sınıf öğrencisidir. Sempatik hareketleri ve küçük kızın bilmiş konuşmaları, sevimli halleri vatandaşları eğlendirirken güldürmeye de başarıyor. 

Daha küçücük yaşında rol aldığı yayınlar ise ; Maşa ile Koca Ayı 2: Sonsuz Arkadaşlık ve Masal Zamanı "Melez Prenses" çocuk filmlerinde rol almıştır.

Nisa Aktaş kim

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal