Gönül Dağı güzelleriyle konuşulmaya devam ediyor! Gönül Dağı’nın Meryem’i yeşil minisiyle sosyal medyayı salladı

TRT1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisi oyuncuları ile tüm dikkati üzerine çekiyor. Geçtiğimiz günlerde sezon finali yapan dizi güzel oyuncularıyla gündemde yer alıyor. Birbirinden güzel oyuncuların yer aldığı dizi de Meryem karakterine hayat veren Sevilay Gültekin, güzelliği ile görenleri mest etti. Dizi de sevilmeyen bir karakter olsa da gerçek hayatta "En güzel kızıl" yorumları ile kendisine hayran bırakıyor.

07.06.2022-11:14 - (Son Güncelleme: 07.06.2022-11:14) Gönül Dağı güzelleriyle konuşulmaya devam ediyor! Gönül Dağı’nın Meryem’i yeşil minisiyle sosyal medyayı salladı

Gönül Dağı dizisi oyuncularıyla konuşulmaya devam ediyor. Dizide kör bir karakter olan Meryem’i canlandıran Sevilay Gültekin, dizi de gözleri açıldıktan sonra Rıfat’ı terk etmesi ile günlerce konuşuldu. Dizi sezon finali yaparken oyuncularda tatilin keyfini çıkarıyor. Oyuncular sosyal medya da bir bir paylaşım yaparken dizinin Meryem’i Sevilay Gültekin sosyal medya da en çok konuşulan isimlerden biri oldu. Sevilay Gültekin gerçek haliyle görenlerin ağzını açık bıraktı.

Sevilay Gültekin güzelliğiyle hayran bıraktı

Gönül Dağı dizisi ile kendisini tanıtan Sevilay Gültekin'in güzelliği takipçilerinden güzel almasına neden olurken son paylaşımı ile de kendisine hayran bıraktı. Yeşil mini elbisesi ile kızıl güzelliğini daha bir gösteren güzel oyuncu takipçilerinden "En güzel kızıl" yorumları aldı.

Sevilay Gültekin

Dizideki karakteri ile nankör yorumları alan Sevilay Gültekin, yorumların karaktere değil de kendisine yapıldığını görünce isyan etti. Bu konu hakkında rahatsız olduğunu sosyal medya hesabından açıklayan Gültekin, "24 yaşındayım. Bir oyuncu olarak işimi yaptım diye 50 yaşındaki adamdan da hakaret duyuyorum 15 yaşındaki çocuktan da. Dizi, sinema denen şey iyi vakit geçirin diye vardır, kendinizi de başkalarını da kanser edin diye değil."ifadelerini kullandı.

Gönül Dağı Meryem

Sevilay Gültekin kimdir?

1997 doğumlu olan Sevilay Gültekin İstanbul’da dünyaya geldi. Üniversite eğitimini İstanbul Gelişim Üniversitesi'nde alan güzel oyuncu Dialog Anlatım İletişim'de profesyonel oyunculuk eğitimi aldı. Daha sonra Beyti Enginile Karakter Tasarım Atölyesi'nde ve No10 Studios Metin Balekoğlu ile Kamera Önü Oyunculuk eğitimleri alan Gültekin, aynı zamanda tiyatro oyunculuğu yapmaktadır. İlk kez kamera karşısına 'Yeni Gelin' dizisiyle geçen Gültekin, şimdilerde Gönül Dağı dizisinde 'Meryem' rolü ile objektiflere yansıyor.

Gönül Dağı güzellere doymuyor

Gönül Dağı dizisinde Mihriban karakteri ile karşımıza çıkan Hande Nur Tekin, güzelliğiyle konuşulan bir diğer isim oldu. Dizi oyuncu kadrosuyla dikkat çekerken genç oyuncularda dizi ile çıkışlarını yapıyor. Hande Nur Tekin gerçek haliyle sosyal medya da gündem oldu. Güzelliğine diyecek söz bulunamayan Tekin’in bikinili pozları da görenleri mest etti. Güzel oyuncu için "Güzellik abidesi" "Zarafetin vücut bulmuş hali" yorumları yapılırken Instagram paylaşımları da oldukça dikkat çekiyor.

Hande Nur Tekin

Oyunculuğa yeni başlayan güzel oyuncunun hakkında çok fazla bili de bulunmamaktadır. Gönül Dağı dizisinde Rıfat'ın eşi Mihriban olarak ekrana gelen Hande Nur Tekin'in sosyal medya pozları çok konuşuluyor. Sosyal medyadaki paylaşımlarını görenler Tekin’i tanımakta zorlandılar. İlk dizi olan Gönül Dağı’ndan sonra takipçi sayıları da yükselen güzel oyuncunun fotoğrafları da beğeni yağmuruna tutuluyor.

Hazal Çağlar'ın güzelliğine diyecek söz yok

İlk kez Gönül Dağı ile kamera karşısına geçen Hazal Çağlar, dizide Asuman karakteri ile karşımıza çıkmaktadır. Sevilen dizi de oyuncular güzellikleri ile konuşulurken Hazal Çağlar’ın güzelliğine de diyecek söz bulunamıyor. Dizi ikinci sezon finalini yaparken Asuman ve Ramazan'ın düğün telaşı ekranlara yansıdı. Son bölümde yaşananlar yürekleri dağlarken Dilek’in hayatını kaybetmesi de dizinin sevenlerini üzdü.

Hazal Çağlar

Dizinin sezon finali yapması ile oyunculardan gelen paylaşımlarda sosyal medyayı sallamaya devam ediyor. Hazal Çağlar güzelliğiyle hayran bırakırken pozlarıyla da oldukça beğeni alıyor. Güzel oyuncu için "Güzellik abidesi" "Zarafetin vücut bulmuş hali" yorumları gelirken oyuncunun çıkışı da bir hayli hızlı oldu.

Hazal Çağlar röportaj verdi

"Oyunculuk çocukluk hayalimdi" diyen Çağlar, ilk dizisi ile hem güzelliği hem de oyunculuğu fazlasıyla konuşuluyor. Güzel oyuncunun sesine de diyecek söz yok. Hazal Çağlar GÜNAYDIN'a konuştu.

-Son dönemin en gözde genç oyuncularından olmanızı neye bağlıyorsunuz?

Bana kalırsa insanlar artık yeni yüzler görmek istiyor, yeni tarzlara, yeni oyunculuklara şahit olmak istiyor. Ben de çok güzel yazılmış bir hikayede, çok gerçek bir karakter olarak çıktım karşılarına. Aslında kendilerini gördüler bende ve bu yüzden daha da çok sevdiler. Benim de istediğim buydu zaten. Birilerine, beni izlerken "sen bensin Hazal" dedirtebilmek. O temiz, gerçek duyguları aktarabilmek.

Asuman aslında Hazal'ın eski hali diyebilirim. Asuman türkü söylemek isteyen hayalleri olan bir kızdı ama babası hiçbir zaman izin vermedi. Bu yüzden başka bir hayat seçti. Babasının istediği, uygun gördüğü hayatı. Bende aynısını yaptım. Bazen bu sahneleri çekerken sahnede olduğumu unutup yaşadıklarımı düşündüğüm çok olmuştur. Asuman'dan tek farkım aslında ondan daha cesaretli oluşum. Ben bir yerde karar verdim ve kendi hayatımı elime almaktan kendi kararlarımı vermekten korkmadım.

HAzal Çağlar Konuştu

-Son günlerde oyunculuğunuzun yanı sıra sesinizin güzelliğiyle de ilgi odağı oldunuz. Kariyer planlarınızın arasında müzik nerede?

Ben Erzincanlı bir ailenin kızıyım. Türkülere olan aşkım aileden geliyor aslında. İşim açısından baktığımızda da müzik benim için büyük bir avantaj. Asuman olmamı da sağlayan en önemli etken buydu zaten. Kendimi müzik konusunda daha da çok geliştirmek istiyorum. Planlarım arasında bazı eğitimleri almak var. Bunun dışında, eğlenmek için belki bir YouTube kanalı açarım. Ama şimdilik hepsi bir plan.

-Son dönemde yıkılmaya başlanan oyunculuktaki güzellik tabuları hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Oyuncu çok güzel ya da yakışıklı olmalı mı? Asıl kıstas size göre ne?

Biz podyumda yürüyen insanlar değiliz. Bu yüzden oyunculuk=güzellik demek değil benim için. Ama kabul etmemiz gerekiyor ki ülkemizde güzel olmak, oyuncu olarak bir yerlere gelmek için büyük bir gereklilik taşıyor. Ama kendi adıma konuşmam gerekirse güzellik algısı bana bazı kapıları açabilir ama ben sadece bununla var olmak istemiyorum. Bu yüzden her duyguyu en iyi şekilde yansıtmaya güzel görünmeye değil, gerçek hissettirmeye çalışmak en önemli önceliklerimden biri.

-Estetiğe nasıl bakıyorsunuz? Sizce estetik yaptırmak, eleştiri malzemesi olabilecek bir konu mu?

Kesinlikle eleştiri malzemesi olacak bir konu değil bence. İnsanları bu şekilde yaralamaya çalışmak bana çok acımasızca geliyor. Bu arada adım duyulmaya başladıkça beni de buradan vurmaya başladılar. Çocukken çekildiğim ya da ergenlik yaşlarımda çekildiğim fotoğrafları alıp bir sürü estetik operasyon geçirmişim gibi yayınlamışlar. Beni etkilemedi aksine çok güldüm bu haberlere. Henüz bir operasyon geçirmedim ama eğer ihtiyaç duyarsam estetik yaptırabilirim. Buna karşı değilim.

Gönül Dağı Asuman

-Kendinizi şımartmak istediğinizde ne yaparsınız?

Bazen cilt bakımına giderim sonra kendime bir kahve ısmarlarım. Bazen güzel bir masaj, huzurlu bir saat dilimi. Bazen de uzaklaşırım. İki günlük bir tatile çıkarım. O an tam olarak neye ihtiyacım olduğuyla alakalı aslında.

-Bir erkekte sizi en çok ne etkiler?

Düşünceli, ilgili, alakalı bir erkek benim için en yakışıklı erkektir. Dürüstlük ve bunun zamanla getirdiği güven duygusu da çok önemli tabi. Bunun dışında ben dış görünüşe çok önem veren biri değilim. Bana göre duruştur insanı güzel gösteren. Bir erkeğin, biraz ağır bir duruşunun olması benim için önemli kriterlerden biri.

-Gelecekle ilgili nasıl hayalleriniz var? Şan, şöhret sizin için ne anlama geliyor?

Ün bizim mesleğimizin bir getirisi bir sonucu zaten. Bundan kaçış yok. Şan, şöhret benim için önemsiz diyemem. Eğer gelmek istediğim bir nokta varsa ve oraya çıkacaksam şan, şöhret bana bu yolda eşlik edecek. Önemli olan bu şöhreti ne şekilde elde ettiğimiz bence. Her zaman işimle anılmak bu şekilde adımı duyurmak için elimden geleni yapacağım bu yüzden.

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal