Esra Özmen Kimdir? 2. sayfa konuğu Esra Özmen kaç yaşında? Esra Özmen'in şarkıları

TV8 ekranlarında izleyicilerle buluna 2. Sayfa programına konuk olarak katılan Esra Özmen'in kim olduğu ve kaç yaşında olduğu araştırılıyor. Aslen İzmirli olan Esra Özmen bilindiği üzere son olarak Seda Sayan ile Çağlar Ökten'in düğününde Sayan'ın nikah şahidi olarak görülmüştü. Peki, Esra Özmen kimdir, kaç yaşında? İşte Esra Özmen hakkında bilgiler..

07.06.2022-10:35 - (Son Güncelleme: 07.06.2022-10:35) Esra Özmen Kimdir? 2. sayfa konuğu Esra Özmen kaç yaşında? Esra Özmen'in şarkıları

Hem şarkıcı kimliği hem de sunucu kimliği ile tanınan Esra Özmen Seda Sayan ve Çağlar Ökten'in düğününde yakın arkadaşı olduğu Sayan'ın nikah şahitliğini yapmıştı. Şimdi de TV8 ekranlarında yayınlanan 2. sayfa programına konuk olarak katılan Esra Özmen'in kim olduğu merak edilmeye başlandı.

Kendisi gibi sanatçı Fuat Özdolgun ile mutlu bir evliliği olan Esra Özmen'in hayatı ve biyografisi hakkında bilgi sahibi olmak isteyen izleyiciler, 'Esra Özmen kimdir?' 'Esra Özmen nereli, kaç yaşında? gibi sorularla güzel şarkıcıyı araştırıyorlar. İşte Esra Özmen hakkında bilinmeyen detaylar..

Esra Özmen kimdir

Esra Özmen kimdir?

Şarkıcı ve sunucu olarak tanıdığımız Esra Özmen, 28 Mart 1976'da İzmir'de dünyaya gelmiştir. İstanbul Teknik Üniversitesi Konservatuvar mezunu olan Özmen, üniversite yılları öncesi müzikle ilgilenmeye başladı ve küçük yaşlardan beri deneyimlediği şarkıcılığı üniversite yıllarında da gerçekleştirdi.

Esra Özmen kimdir

Çevresindekilerin olumlu baskısıyla albüm çıkarmaya karar veren Esra Özmen, müzik sektörünün içine girdikten sonra televizyon programı sunuculuğu teklifleri de almaya başladı.

Orkestrasında sazcısı olan Fuat Özdolgun ile bir süre aşk yaşayan Esra Özmen, 2003 yılında Özdolgun ile nikah masasına oturdu. Esra Özmen ve Fuat Özdolgun çiftinin 2010 yılında doğan Tanem adını verdikleri bir kızları vardır.

Esra Özmen kimdir

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal