03.04.2024-13:39 (Son Güncelleme:03.04.2024-13:39)


1

Yaşanan teknik hatalar yapımların kaçınılmaz birer unsuru olarak zaman zaman karşılaştığımız durumlar.



2

Gönül Dağı dizisi, ilk sezonundaki dikkat çeken bir çekim hatasıyla tekrar gündeme geldi. Dizinin hayranlarının, yıllar sonra fark ettiği bir detay sosyal medyada hızla yayıldı.



3

Gönül Dağı dizisinin dokuzuncu bölümünde yer alan bir çekim hatası, diziyi tekrar izleyen izleyicilerin gözünden kaçmadı.



4

Detaylara dikkat ederek pürdikkat izleyen izleyiciler yarışma jürisine odaklanıldığı bir sahnede arkada kısa süreliğine bir set çalışanının göründüğünü fark etti.



5

9. bölüm, Gönül Dağı'nın en çekişmeli sahnelerinden birini barındırıyordu. Ancak bu heyecanlı yarışma anları, beklenmedik bir misafiri de ekranlara taşımıştı.



6

Jüri üyelerini gören kamera açısının değiştiği anlarda, arka planda net bir şekilde bir set çalışanı, izleyicileri hem şaşırttı hem de güldürdü.



7

Gönül Dağı'nın sadık izleyicileri, dizinin her detayını büyük bir dikkatle takip ediyor. Bu sebeple çekim hataları gibi küçük aksaklıklar hemen göz önünde oluyor. Ancak bu tür hatalar dizinin genel kalitesini etkilemek yerine sadece seyirciyi güldürüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr