03.04.2024-13:09 (Son Güncelleme:03.04.2024-16:26)


1

Güzelliği ve ablasına olan benzerliğiyle dikkat çeken Gamze Özçelik'in kardeşi Meltem Özçelik, görenleri şaşkına çevirdi. Gamze Özçelik'in kardeşi Meltem Özçelik'in paylaşımları, sosyal medyada gündem oldu.



2

İkilinin birbirlerine olan benzerliği ise takipçileri tarafından şaşkınlıkla karşılandı.



3

Türkiye'nin en uzun soluklu dizilerinden Arka Sokaklar'la bir döneme damga vuran oyuncu Gamze Özçelik'in kız kardeşi Meltem Özçelik, son zamanlarda görenleri büyük bir şaşkınlıkla karşıladı.



4

Güzelliğiyle ve benzerliğiyle dikkat çeken Meltem Özçelik, sosyal medyada adeta fenomen haline geldi ve insanlarda "İkizi mi varmış?" dedirtti.



5

Gamze Özçelik'in kız kardeşi Meltem, sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla ve videolarla büyük bir ilgi topluyor. İkilinin birbirlerine olan benzerliği gündeme geldi.



6

Bazı takipçiler, Meltem'i görünce Gamze'yi anlamakta güçlük çektiğini belirtirken, "Güzellik genetikmiş" yorumları yaparak ikilinin benzerliğine dikkat çekti. Arka Sokaklar dizisinde tanışan ve 2008 yılında hayatlarını birleştiren Gamze Özçelik ile Uğur Pektaş'ın 2011 yılında ayrıldığı biliniyor. Bu evlilikten Murathan adında bir oğulları bulunuyor. Murathan'ın annesine olan benzerliği ise sıkça dillendiriliyor.



7

Gamze Özçelik'in kardeşi Meltem'i görenler, "Gamze'nin ikizi mi varmış" , "Hangisi Gamze" yorumlar yaptı.



8

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR