Gönül Dağı Dilek öldü mü? Gülsim Ali Gönül Dağı’na veda mı ediyor? Gülsim Ali diziden ayrılıyor

Her Cumartesi reyting rekorları kıran TRT1’in sevilen dizisi Gönül Dağı’nda Dilek karakterinin ekranlara veda edeceği gündeme bomba gibi düştü. Gönül Dağı dizisinde Dilek karakterine hayat veren güzel oyuncu Gülsim Ali İlhan'ın dizide ayrılacağı iddiaları konuşuluyor. Dağda yaralı halde bulanan Dilek, Taner’in kucağından aşağıya indirilir.Dizide bu sahneyi gören izleyiciler Dilek’in ölüp ölmediğini merak ediyor. İşte Gülsim Ali İlhan hakkında merak edilen tüm detaylar…

28.05.2022-20:29 - (Son Güncelleme: 28.05.2022-20:29) Gönül Dağı Dilek öldü mü? Gülsim Ali Gönül Dağı’na veda mı ediyor? Gülsim Ali diziden ayrılıyor

Gönül Dağı izleyicisi son bölümde ekranlara gelenlerden sonra Dilek'in ölüp ölmediğini araştırmaya başladı. Dilek karakterine Gülsim Ali İlhan hayat verirken, güzel oyuncunun diziden ayrılacağını konuşulmaya başladı. Dizi sezon finaline girerken oyuncularda yavaş yavaş tatil yapmak için planlarını yapıyor. Dilek karakterinin diziden ayrılıp ayrılmayacağı ise merak konusu oldu. İşte Gülsim Ali İlhan hakkında merak edilen tüm detaylar…

Gönül Dağı Dilek öldü mü?

Dizinin son bölümünde Asuman ve Ramazan evlilik heyecanı yaşarken, Dilek’te görevini yapmak için bölgeye gider. Dilek’in Ciritçi Abdullah'a ölümü sormasının ardından yaralanması dikkat çekerken Taner’in kucağında dağdan indirilen görüntülerde izleyicileri gözyaşlarına boğar. Bu olaydan sonra izleyiciler Dilek’in ölüp ölmediğini araştırmaya başladı.

Gönül Dağı Dİlek

Gülsim Ali İlhan diziye veda mı ediyor?

Dizinin başından bu zamana kadar en çok sevilen karakterlerden biri olan Dilek, Taner ve Dilek aşkı ile ilk sezondan bu zamana kadar ekranlarda yer aldı. Son bölümde Dilek’in başına gelenler diziden ayrılıyor mu sorularını da akıllara getirdi. Fragmanda Dilek kanlar içinde Taner’in kucağında ekrana yansırken Ramazan, Veysel ve Gülsüm öğretmen de gözyaşlarına hakim olamıyor. Bu olay üzerine Gülsim Ali’nin diziye veda edileceği konulmaya başlanırken yeni bölümde neler yaşanacağını hep birlikte göreceğiz.

Gönül Dağı Dilek Öldü Mü

Gülsim Ali İlhan kimdir?

1995 yılının Şubat ayında dünyaya gelen Gülsim Ali İlhan, Bulgaristan'ın en büyük 5. şehri Rusçuk'da hayata gözlerini açtı. Türk bir aileden gelen İlhan, ileri seviyede Türkçe ve Bulgarca bilmektedir. Bunun yanı sıra iyi derece de İngilizce ve Japonca dillerini de bilen güzel oyuncu kendisine hayran bırakıyor. Bulgaristan’da Super Model yarışmasında Ford Modeli seçilen İlhan, 2012 yılında da oyuncu olarak kariyerine ilk adımı attı.

Oyunculuk kariyerine ilk olark 2012 yılında çekilen Son Yaz Balkanlar dizisi ile başlayan İlhan, daha sonrasında ise 4 bölümlük Seddülbahir 32 Saat adlı dizide hemşire olarak ekranlara yansıdı.

2016 yılında oynadığı Hanım Köylü dizi ile hafızalara kazınan İlhan, Yusuf Çim ile birlikte dizide yer aldı. Star TV’de ekrana gelen dizi de İlkgün rolünü canlandıran güzel oyuncu daha sonra Diriliş Ertuğrul'da Aslıhan ardından da Payitaht Abdülhamid dizisinde Gülcemal, rolü ile ekrana geldi. Şimdi ise Gönül Dağı adlı dizide Dilek karakterine hayat vermektedir.

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal