Gönül Dağı Dilek diziden ayrılıyor mu, çıkacak mı? Gülsim Ali Gönül Dağı dizisinden ayrılıyor mu?

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı izleyenleri ekran başına sürüklemeye devam ederken izleyicileri üzebilecek bir gelişme yaşandı. Ortaya atılan bir iddiaya göre dizide Dilek rolünü oynayan Gülsim Ali diziden ayrılabileceği söylendi. İşte detaylar...

14.05.2022-20:40 - (Son Güncelleme: 14.05.2022-20:40) Gönül Dağı Dilek diziden ayrılıyor mu, çıkacak mı? Gülsim Ali Gönül Dağı dizisinden ayrılıyor  mu?

Son günlerde TRT1'in ilgiyle takip edilen dizilerinden Gönül Dağı ile alakalı bir çok bilgi paylaşımı yapılmaya başlandı. Bunlardan biri de dizide bulunan Duygu karakterinin öleceğine dair söylentiler oldu. Peki Dilek ölecek mi ya da Gülsim Ali diziden ayrılıyor mu, işte cevabı...

Gönül Dağı Dilek ölüyor mu?

Dizinin en önemli karakterlerinden olan Duygu ile Taner çocukluktan bu yana birbirlerine tutkuyla bağlı olan iki aşıktır. Belli bir zaman sonra Dilek şehirden eğitimi dolayısıyla ayrıldığı için ayrı kalan ikili Dilek'in tesadüfen işinin köye çıkmasıyla tekrar bir araya gelirler. Bundan sonra herkesin beklediği anlar gelmiştir. Bir çok defa sayısız sorunla baş başa kalan ikilimiz bütün sorunların üzerinden gelmeyi başarırlar. Bugün sosyal medya üzerinden Dilek karakterinin öleceğine dair iddialar ortaya atıldı. Fakat bu iddiaların gerçek dışı olduğu ortaya çıktı. Yani Gönül dizide Taner'le beraber aşklarını yaşamaya devam edebilecek.

Gülsim Ali kimdir?

Gülsim Ali yani Gönül Dağı'nın Dilek'i 1995 yılının 18 Şubat'ında dünyaya gözlerini açmıştır. Dizi oyuncusu olarak tanıdığımız Gülsim Ali aynı zamanda mankenlik de yapmaktadır. Güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu bir film ve dizide rol almaya devam edecek gibi.

Oynadığı diziler

Payitaht Abdülhamid

Diriliş Ertuğrul

Hanım Köylü

Son Yaz Balkanlar

Kadir Buğra Demir
kbugrademir@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal