Gönül Dağı Cemile karakteri kimdir? Nazlı Pınar Kaya kimdir, nereli, kaç yaşında?

Gönül Dağı Cemile karakteri kimdir? Nazlı Pınar Kaya kimdir, nereli, kaç yaşında? hakkında okurlarımız tarafından merak edilen birçok sıcak gelişme gündeme gelmeye devam ediyor. Bu sıcak gelişmelere yer verdiğimiz 21.05.2022 tarihli haberimizi okuyarak, tüm ayrıntıları öğrenebilirsiniz.

21.05.2022-20:20 - (Son Güncelleme: 21.05.2022-20:20) Gönül Dağı Cemile karakteri kimdir? Nazlı Pınar Kaya kimdir, nereli, kaç yaşında?

TRT 1 ekranlarında her Cumartesi akşamı sevenleriyle buluşan Gönül Dağı dizisinin karakterlerinden Cemile'nin gerçek hayatta kim olduğu merak ediliyor. Dizide Veysel karakterinin eşi olarak karşımıza çıkan Cemile'ye Nazlı Pınar Kaya hayat vermektedir.

Gönül Dağı Cemile

Nazlı Pınar Kaya Kimdir?

Cumartesi akşamlarının sevilen dizilerinden biri olan Gönül Dağı'nın sevilen karakterlerinden birine hayat veren Nazlı Pınar Kaya'nın kim olduğu merak konusu oldu. Aynı zamanda da Kaya'nın daha önce herhangi bir projede yer alıp almadığı da merak edilenler arasında yer alıyor.

Nazlı Pınar Kaya, 1992'nin Ocak ayında İstanbul'da doğmuştur. Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuştur. Kaya, tiyatro oyunculuğu dışında yönetmen yardımcılığı görevi de yapmıştır.

Nazlı Pınar Kaya

İlk defa 2014'te kamera karşısında "Yetim Gönüller" adlı diziyle yer almıştır. Daha sonra da birçok dizi ve film projesinde yer alan Nazlı Pınar Kaya son olarak TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı adlı dizide Cemile olarak karşımıza çıkmaktadır. Kova burcuna sahip olan Nazlı Pınar Kaya'nın kilosu 46 iken boyu ise 1.60'tır.

Nazlı Pınar Kaya 2

Nazlı Pınar Kaya'nın rol aldığı dizi ve filmler:

- Yetim Gönüller-Yasemin (2014-Televizyon Dizisi)

- Sonsuz Aşk (2016-Sinema Filmi)

- Kalbimdeki Deniz-Figen Yılmaz (2016-Televizyon  Dizisi)

- Hababam Sınıfı Yeniden (2019-Sinema Filmi)

- Zümrüdüanka (2020-Televizyon  Dizisi)

- Gönül Dağı-Cemile (2020-Televizyon  Dizisi)

Işıl İlyas
isililyas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal