Şarkılar Bizi Söyler Hakan Taşıyan, nereli, evli mi? Hakan Taşıyan kaç yaşında, gerçek adı nedir? Hakan Taşıyan hayatı ve biyografisi

Arabesk fantezi müzik şarkıcıları arasında yer alan Hakan Taşıyan, aynı zamanda oyuncu olarak'da bilinmektedir. Son zamanlarda gündemde sağlık sorunları ile yer alan şarkıcı, bu hafta Şarkılar Bizi Söyler'de konuk olarak yer alacaktır. Programın fragmanında Hakan Taşıyanı gören hayran kitlesi, İnternet üzerinden hayatını ve biyografisini araştırmaya başlamış durumda. Peki, Hakan Taşıyan, nereli, evli mi? Hakan Taşıyan kaç yaşında, gerçek adı nedir? İşte konu hakkındaki tüm detaylar sayfamızda yer almaktadır.

14.05.2022-20:15 - (Son Güncelleme: 14.05.2022-20:15) Şarkılar Bizi Söyler Hakan Taşıyan, nereli, evli mi? Hakan Taşıyan kaç yaşında, gerçek adı nedir? Hakan Taşıyan hayatı ve biyografisi

Arabesk fantezi müzik şarkıcıları arasında yer alan Hakan Taşıyan, aynı zamanda oyuncu olarak'da bilinmektedir. Son zamanlarda gündemde sağlık sorunları ile yer alan şarkıcı, bu hafta Şarkılar Bizi Söyler'de konuk olarak yer alacaktır. Programın fragmanında Hakan Taşıyanı gören hayran kitlesi, İnternet üzerinden hayatını ve biyografisini araştırmaya başlamış durumda. 

HAKAN TAŞIYAN

Hakan Taşıyan, nereli, evli mi? Hakan Taşıyan kaç yaşında, gerçek adı nedir?

Herkesin çok severek dinlemiş olduğu, arabesk fantezi müziği sanatçısı olan Hakan Taşıyan, 1 Nisan 1973 tarihinde Ankara'da doğmuştur. Anne tarafı Trabzonlu, baba tarafı ise Diyarbakırlıdır. Küçük yaşlarda saz çalmaya başlayarak, müziğe yönelmiştir. Askerliğini bitirir bitirmez, hemen ilk albümünü çıkartarak piyasaya sürmüştür. Daha sonra 2. kasetini çıkartarak, adını Sensiz İki Gün olarak koymuştur. Çıkartmış olduğu albüm uzun süre raflarda yer almıştır. Gözüm Sevem adlı albümüyle tekrar piyasaya paylaştı. Sanatçılığının ardından, oyunculuğa'da adım atan Taşıyan, 1998 senesinde Hesabım Bitmedi adlı dizide yer alarak başarılı bir oyunculuk sergilemiştir. Daha sonra tekrar 2001 senesinde Güz Gülleri isimli dizi ile ekranlarda yerini almıştı. Kemal karakterini canlandırmış olduğu dizide, bir çok ünlü oyuncu ile başrol oynamıştır. 

2020 senesinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Hakan Taşıyan, burada organ nakline ihtiyacı bulunduğunu paylaşmıştı. Kısa sürede karaciğer ve böbrek nakli olan sanatçı yapılan operasyon sayesinde sağlığına kavuşarak eski günlerdeki gibi sağlığına kavuşmuş oldu.

Nilay Kızıldemir
nilaykzldmr@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal