Gönül Dağı 95. bölüm fragmanı: Gönül Dağı dizisi yeni bölümde neler olacak? Gönül Dağı yeni bölüm ne zaman başlayacak?

TRT 1’in sevilen dizisi Gönül Dağı’nın yeni bölümü bu akşam yayınlanacak. Her Cumartesi yeni bölümüyle ekranlara gelen dizinin bu akşamki bölümünde neler olacağını öğrenmek isteyenler internete yönelerek Gönül Dağı 95. bölüm fragmanı, Gönül Dağı fragman, Gönül Dağı son bölüm izle, Gönül Dağı yeni bölüm gibi terimlerle araştırma yapıyor. İşte Gönül Dağı yeni bölüm detayları...

22.04.2023-17:16 - (Son Güncelleme: 22.04.2023-17:16)

Her Cumartesi günü TRT 1 ekranlarında izleyenlerin konuğu olan Gönül Dağı’nın bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümünde olacaklar dizinin hayran kitlesi tarafından oldukça merak ediliyor. Gönül Dağı yeni bölüm detaylarını öğrenmek isteyenler arama motorları üzerinden Gönül Dağı 95. bölüm fragmanı, Gönül Dağı fragman, Gönül Dağı son bölüm izle, Gönül Dağı yeni bölüm gibi terimlerle araştırma yapıyor. Peki Gönül Dağı dizisi yeni bölümde neler olacak? Gönül Dağı yeni bölüm ne zaman başlayacak?

Gönül Dağı dizisi yeni bölümde neler olacak?

Ramazan ayı sona ererken Gedelli Kasabası'nda bir takım gariplikler başlamıştır. Amcaoğulları bu sorunun kaynağını araştırmaya başlar. Kasabada elektriğin gitmesi ve hiç rüzgarın esmemesinin sebebi nedir? Selma ve Gülsüm, Taner hakkında konuşur. Gülsüm'ün tepkisi ne olacaktır?

Gönül Dağı 95 Bölüm Fragmanı

Elif ve Kenan'ın nikahı bütün kasaba tarafından duyulur. Elif düğün yapmaktan vazgeçer. Düğün gerçekleşecek midir? Fazıl, Selma'yı bayramda mutlu etmek için birisini evine getirecektir. Ziyaretçileri kimdir?

Gönül Dağı yeni bölüm ne zaman başlayacak?

Gönül Dağı dizisi yeni bölüm, 22 Nisan 2023 Cumartesi günü saat 20.00’de TRT 1 ekranlarındaki yerini alacak. Gönül Dağı 95. bölüm fragmanı ise yeni bölüm sonrası yayınlanacak.

Gönül Dağı yeni bölümü canlı nasıl izlerim?

Gönül Dağı dizisinin yeni bölümünü canlı olarak izlemek için TRT 1 kanalının frekans bilgilerini televizyonunuza girebilir veya TRT 1’in internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal