Togg’un yeni görüntüleri gündem oldu: Tamir sürecinin detayları netleşti

Togg’un ilk trafik kazasını yaşaması sonrası geçeceği tamir süreci araştırmalar konu olmuştu. Yerli otomobil Togg’un tamirinin nerede yapıldığı ve nasıl bir işlemden geçeceğine dair süreç netleşti. İşte detaylar...

22.04.2023-16:22 - (Son Güncelleme: 22.04.2023-17:05)

Türkiye’nin ilk yerli elektrikli otomobili Togg yollardaki yerini almaya başladı. Üstüne üstlük Togg’un ilk kazası bile gerçekleşti. Ankara’da yaşanan kaza sonucunda hafif hasar alan Togg’un tamir ve yedek parça süreci vatandaşların gündemini meşgul eden konulardan birisi oldu. Sosyal medyada konuşulan bu konunun detayları alınan son bilgilere göre netleşti.

Tamir sürecinin detayları netleşti

TRT Haber’in aktardığına göre, öncelikle bu aracın akıllı bir cihaz olduğunun unutulmaması gerekiyor. Bunun için hasar veya arıza durumunda yapılacak ilk iş, Togg deneyim merkezine veya BoschCar servisine götürmek olmalı. Onarım işlemlerine burada başlanan Togg'un yedek parça ihtiyacı ise Gemlik’ten karşılanıyor.

Togg Tamir Süreci

Servis ağı genişliyor

Herhangi bir arıza durumunda başvurulacak yer servis. Zira yüksek teknoloji ve mühendislik gerektiren süreç, yetkisi olmayan bir noktada yapıldığında büyük risk barındırıyor.

BoschCar'ın 63 şehirde 350 şubesi bulunuyor. Deneyim merkezi sayısını hızla artıran Togg'un mobil servisleri de aktif halde hizmet vermeye başladı. Daha küçük arızalarda ise bu mobil servisler devreye girecek.

İstanbul’da Beşiktaş ve Zeytinburnu’nda hizmet veriyor

Yaklaşık iki haftadır süren çalışmaların sonucunda hazır hale getirilen Togg’un Zeytinburnu’ndaki deneyim ve teslimat noktası kapılarını açtı. Togg, geçtiğimiz aylarda ilk deneyim merkezini İstanbul'un Beşiktaş ilçesindeki Zorlu Center'da açmıştı.

Togg Deneyim Merkezleri

Togg deneyim merkezlerinin lokasyonları ise şu şekilde:

Togg deneyim merkezleri

İstanbul, Mall of İstanbul, Başakşehir

İzmir, Agora Alışveriş Merkezi, Balçova

Bursa, Togg Gemlik Tesisi

Adana, M1 Alışveriş Merkezi, Seyhan

Ankara, Çankaya

Ankara, Panora Alışveriş Merkezi, Çankaya

Togg mobil deneyim merkezleri

Antalya

Bursa, Togg Gemlik Tesisi

Bursa

İstanbul, Ümraniye

Kayseri, Kocasinan

Samsun, İlkadım

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal