Gönül Dağı 92. bölüm fragmanı: Gönül Dağı yeni bölümde neler olacak? Gönül Dağı son bölüm tek parça izle

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı’nın yeni bölümünde neler yaşanacağı, dizinin hayran kitlesi tarafından merak ediliyor. Peki Gönül Dağı yeni bölümde neler olacak? İşte Gönül Dağı 92. bölüm fragmanı...

01.04.2023-17:08 - (Son Güncelleme: 01.04.2023-17:08)

İzleyenleri her Cumartesi günleri ekranlara kilitleyen Gönül Dağı dizisinin yeni bölümü için heyecan doruğa çıktı. Senaryosunu Teoman Gök’ün, yapımcılığını Ferhat Eşsiz’in, yönetmenliğini ise Yahya Samancı’nın yaptığı Gönül Dağı dizisinin 92. bölüm fragmanı günün en çok araştırılan konuları arasında yer alıyor. Öte yandan Gönül Dağı yeni bölümde izleyenleri koltuklarına yapıştıracak çok özel anların olacağı tahmin ediliyor.

Gönül Dağı yeni bölümde neler olacak?

Tarım arazilerinin böceklerin istilasına uğramasıyla kasaba halkı zor durumda kalır. Amcaoğulları ve kasabalılar mantar aramaya başlarlar. 

Gönül Dağı 92 Bölüm Fragmanı

Arama sırasında Taner'in başına ne gelecektir? Asuman ve Münir arasında gerginlik devam eder. Gazeteden okuduğu haberle şaşıran Münir ne yapacaktır? Dişçi Musa'nın huzurevine yerleşmesiyle üzülen Cemile, hastaneye kaldırılır. Cemile'nin hastalığı nedir? Selami ve Keriman'a beklenmedik ziyaretçiler gelir. Gelen kişiler kimdir?

Gönül Dağı yeni bölüm ne zaman?

Gönül Dağı dizisi, yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de TRT 1’de izleyenlerin karşısına çıkacak. Gönül Dağı 92. bölüm fragmanı ise dizinin yeni bölümü sonrası ekranlarda olacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal