Galatasaray Adana Demirspor maçı şifresiz yayınlayan uydu kanalları - GS Adana Demir maçını şifresiz yayınlayan yabancı kanallar

Süper Lig’in 27. haftasında günün en önemli maçı Galatasaray ile Adana Demirspor arasında oynanacak. Futbol severlerin merakla beklediği Galatasaray Adana Demirspor maçı şifresiz yayınlayan uydu kanalları belli oldu. İşte detaylar...

01.04.2023-16:55 - (Son Güncelleme: 01.04.2023-16:55)

Lider Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 27. hafta maçında Adana Demirspor’u konuk edecek. 26. haftada deplasmanda Konyaspor’a 2-1 kaybederek 14 maçlık galibiyet serisini noktalayan Galatasaray ateşli taraftarının desteğiyle sezonun flaş ekiplerinden Adana Demirspor’u yenmeyi ve liderliğini sürdürmeyi amaçlıyor. Son maçında evinde Antalyaspor’u 2-0 yenerek moral depolayan Adana Demirspor ise lidere tatsız bir sürpriz yaşatmak istiyor. Futbol severler ise Galatasaray Adana Demirspor maçını canlı olarak yayınlayan yabancı kanallar listesini öğrenmek için internete yöneldi. 

Galatasaray Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Süper Lig’de 27. haftanın dikkat çeken mücadelelerinden birisi lider Galatasaray ile 4. sıradaki Adana Demirspor arasında oynanacak. Zorlu karşılaşma 1 Nisan 2023 Cumartesi günü saat 20.30’da Nef Stadyumu’nda başlayacak. Karşılaşma Bein Sports 1’de canlı olarak futbol severlerle buluşacak. Maç saatinde havanın parçalı bulutlu ve 18 derece olması bekleniyor.

Galatasaray Adana Demirspor maçı hakemi kim olacak? 

Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından yapılan açıklamaya göre Galatasaray Adana Demirspor maçında Ali Şansalan düdük çalacak. Serkan Olguncan ve Serkan Ok karşılaşmanın yardımcı hakemleri olarak görevlendirildi. VAR hakemliği ise Bahattin Şimşek’in oldu.

Galatasaray Adana Demirspor

Galatasaray Adana Demirspor muhtemel ilk 11’ler:

Galatasaray: Muslera, Boey-Nelsson-Abdülkerim-Adekugbe, Torreira-Oliveira, Rashica-Mertens-Kerem, Icardi.

Adana Demirspor: Ertaç, Svensson, Mert, Semih, Rodrigues, Stambouli, Ndiaye, Belhanda, Akintola, Onyekuru, Emre Akbaba.

Galatasaray Adana Demirspor maçını şifresiz yayınlayan yabancı kanallar

Galatasaray ile Adana Demirspor arasında oynanacak maç şifreli olarak Bein Sports 1 ekranlarında olacak. Galatasaray Adana Demirspor maçını şifresiz olarak izlemek isteyenler için karşılaşmayı yayınlayacak yabancı kanallar belli oldu. İşte Galatasaray Adana Demirspor maçını şifresiz yayınlayan yabancı kanallar listesi:

Ukrayna - MEGOGO Football 4

Rusya - Telekanal Futbol

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal