Gol düellosunda kazanan çıkmadı: Manchester City ve Real Madrid turu bir sonraki maça bıraktı

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Real Madrid ile Manchester City 3-3 berabere kaldı. İşte detaylar...

09.04.2024-23:48 - (Son Güncelleme: 09.04.2024-23:48)

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında son şampiyon Manchester City, Real Madrid’e Santiago Bernabeu’da konuk oldu.

İlk yarıda Real Madrid üstün

Henüz karşılaşmanın 2’nci dakikasında Bernardo Silva frikikten Lunin'i avladı. Frikikte topu yerden gönderen Silva, Real Madrid'in tek kişilik barajını aştı ve Lunin'i şaşırtmayı başardı. Skoru da 1-0’a getirdi. Maçta goller devam etti. 13. dakikada Camavinga, Real Madrid adına skoru eşitledi. Ceza sahası dışından şutunu çıkaran Camavinga'nın vuruşu savunmaya çarparak kaleciyi yanılttı. Gol Ruben Dias'ın kendi kalesine atması olarak yazıldı. Goller yağmur gibi gelmeye devam etti. Bu sefer 14’üncü dakikada Rodrygo, kısa süre içinde Real Madrid adına bir gol daha buldu. Savunma arkasına sarkan Rodrygo, karşı karşıya pozisyonda akıl dolu bir vuruşla takımını öne geçirdi. Skor da 2-1 oldu. İlk yarı da bu skorla sona erdi.

Goller yağmaya devam etti

İkinci yarıda ise goller gelmeye devam etti. Dakika 66’da Phil Foden, ceza sahası dışından harika bir vuruşla topu tam köşeye gönderdi ve skoru eşitledi. 71. dakikada Gvardiol uzaktan köşeye ters ayağıyla yaptığı vuruşta köşeyi buldu ve takımını öne geçirdi. Skor da 3-2 oldu. Bu gole hemen cevap geldi. 79’da Vinicius Junior'un ortasında Valverde gelişine vole vuruşla maça yeniden eşitliği getirdi. Skor 3-3 oldu. Karşılaşmada başka gol çıkmadı ve iki takım da turu Etihad Stadyumu’na bıraktı.


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal