25.02.2021-20:08 (Son Güncelleme:25.02.2021-20:08)


1

Fenerbahçe'de uzun bir süre sahalardan uzak kalan ve son Göztepe maçının ikinci yarısında oyuna dahil olan Gökhan Gönül, tekrardan ilk 11' e dönüyor.



2

Fenerbahçe için büyük önem taşıyan ve Erol Bulut'un geleceğini de etkileyecek Trabzonspor maçı öncesi sarı lacivertlilerin kazanmaktan başka düşüncesi yok. Bulut'un bu maç özelinde tecrübeli isme şans vermesi bekleniyor.



3

Göztepe maçında 56. dakikada oyuna girerek 12 hafta sonra formasına kavuşan Gökhan’ın tecrübesinden yararlanmak isteyen teknik direktör Erol Bulut'un Nazım Sangare'yi bu maçta yedek oturtması bekleniyor.



4

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla en soni Malatyaspor maçında ilk 11'de görev yapan 36 yaşındaki Gökhan Gönül lige iyi giriş yaptıktan sonra şansız bir sakatlık süreci geçirmişti.



5

4 Ocak 1985 tarihinde Samsun'da dünyaya gelen Gökhan Gönül, Bursa Yolspor ve Gençlerbirliği altyapılarında top koşturdu. Tecrübeli futbolcu, profesyonel futbol kariyerine Hacettepespor'da start verirken daha sonra Gençlerbirliği SK, Fenerbahçe SK ve Beşiktaş JK'da forma giydi.



6

A Milli Takımımız'ın formasını 66 kez giyen başarılı sağ bek, oyuncusu Gökhan Gönül bu karşılaşmalarda 1 gol kaydetti.



7

Kariyerinde önemli başarılar elde eden 36 yaşındaki futbolcu; 3 Süper Lig şampiyonluğu, 3 TFF Süper Kupa şampiyonluğu ve 2 Türkiye Kupası şampiyonluğu elde etti.



8

Kadroya katıldığı sezon başından itibaren 12 karşılaşmada forma şansı bulan Gökhan Gönül bu karşılaşmalarda 2 gol ve 1 asistlik bir katkı sağladı.



9

Sakatlığının ardından formayı Nazım Sangare'ye kaptıran Gökhan Gönül'ün antrenmanlara başladığı günden itibaren çok sıkı bir program ile hazırlandığı öğrenildi.



10

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR