25.02.2021-19:47 (Son Güncelleme:25.02.2021-19:47)


1

Devre arası transfer döneminde kiralık olarak takıma katılan Mostafa Mohamed, geldiği günden bu yana hem taraftarların hemde yönetimin yüzünü güldürüyor. Galatasaray kariyerine hızlı bir başlangıç yapan Mohamed'in bonservisinin alınması için şimdiden düğmeye basıldı.



2

Galatasaray’ın devre arası transfer döneminde kadrosuna kattığı Mostafa Mohamed'den merakla beklenen haber sonunda geldi.



3

Galatasaray ikinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Mostafa Mohamed'in takımdaki geleceği hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.



4

Abdurrahim Albayrak, 1,5 sezonluğuna 2 milyon dolara kiraladıkları Mustafa Muhammed’in 4 milyon dolarlık opsiyonunu kullanarak bonservisini alacaklarını açıkladı.



5

Abdurrahim Albayrak : Salı günü takımla birlikteydim ve Mustafa Muhammed ile konuştum. Babasını aradı, ailesiyle konuştu. Bütün Türkler, onu çok seviyor. Takıma katkısında fazlasıyla memnunum.



6

Golcü oyuncunun bonservisini sezon sonunda alacaklarını söyledi. Albayrak, sözlerinin devamında ; ' Elbette bonservisini satın almak için opsiyonu kullanacağız. Bu yıl içinde bu opsiyonu kullanacağız. ' ifadelerini kullanarak Galatasaraylı taraftarların beklediği müjdeyi verdi.



7

Mısırlı golcü bu sezon Galatasaray forması ile devre arasından sonra çıktığı 5 karşılaşmada 4 gollük bir katkı sağladı.



8

Kadiköy'de oynanan Fenerbahçe derbisinde attığı şık gol ile takımına galibiyetini getiren Mohamed taraftarların sevgilisi haline gelmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR