Gizli Saklı yeni bölüm izle: son bölünü nasıl izlerim? Gizli Saklı Youtube izle!

FOX TV ekranlarında yeni yayınlanmaya başlayan Gizli Saklı dizisi hakkında araştırmalar devam ediyor. Gizli Saklı dizisinin yayın günü merak edilirken son bölümde neler oldu da araştırılıyor. İşte Gizli Saklı dizisi hakkında tüm merak edilenler…

14.07.2022-11:55 - (Son Güncelleme: 14.07.2022-11:55) Gizli Saklı yeni bölüm izle: son bölünü nasıl izlerim?  Gizli Saklı Youtube izle!

Başrollerinde Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı’nın yer aldığı Gizli Saklı dizisi Çarşamba günleri ekrana geliyor. Yaz sezonu dizileri arasında yer alan Gizli Saklı dizisi birçok kişi tarafından beğenildi. Dizi hakkında araştırma yapan izleyiciler son bölümde neler olduğunu merak ediyor. İşte Gizli Saklı dizisi hakkında tüm merak edilenler… 

Gizli Saklı dizisi hangi gün yayınlanıyor?

FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşan Gizli Saklı dizisi her hafta Çarşamba günü ekrana geliyor. 13 Temmuz 2022 Çarşamba günü Kurban Bayramı nedeniyle dizinin eski bölümü yayınlandı. 

Gizli Saklı neden yayınlanmadı? 

Ekranların sevilen dizisi gizli saklı 6 bölümüyle ekrana gelmesi bekleniyordu. 13 Temmuz 2022 Çarşamba günü kurban bayramı olması nedeniyle dizinin eski bölümü ekrana geldi. FOX TV'de ekrana gelen Gizli Saklı dizisi yeni bölümüyle 20 Temmuz 2022 Çarşamba günü izleyicisiyle buluşacak. 


Gizli Saklı Neden Yayınlanmadı

Gizli Saklı dizisi son bölümde neler oldu? 

İçine düştükleri zor durumdan Kurtulmak isteyen Levent ve Yaz Aynur'a yalan söyleyerek ikna etmeye çalışırlar. Aynur ikna etmek sandıkları kadar kolay olmazken bir tanecik kızının da evden gelinlikle çıkmasını ister. Olaylar gitgide karışırken Tarık ve Adem’de Levent'in koyduğu dinleme cihazını fark eder. Yaz ve Levent bu durumdan kurtulmak için bin bir takla atacaktır. 

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal