Gizli Saklı konusu ve oyuncuları

Fox TV ekranlarında başlaması beklenen Gizli Saklı adlı dizinin çekimlerinin başladığı haberinin ardından dizi oyuncu ve karakterleri merak edilmeye başlandı. Peki, Gizli Saklı dizinin oyuncuları ve karakterleri kimdir? Ayrıca Fox TV'nin çekimlerine başladığı yeni dizisinin konusu da merak edilenler arasında yer alıyor.

28.04.2022-17:19 - (Son Güncelleme: 28.04.2022-17:19) Gizli Saklı konusu ve oyuncuları

Fox TV ekranlarının çekimlerine başladığı yeni dizisi Gizli Saklı'nın oyuncuları ve konusu merak ediliyor. Yapımcılığını No:9 Productions’ın üstleneceği dizinin yönetmen koltuğunda Şahin Altuğ oturuyor. Aynı zamanda dizinin senaristliğini de Şahin Altuğ üstleniyor.

Dizinin konusu nedir?

Pamir ile Naz, gerçek isimleriyle Levent ve Yaz’ın aşk hikayesini konu edinecek dizide başrolü paylaşan Halit Özgür Sarı ve Sinem Ünsal gizli polis olarak izleyenlerin karşında yer alacak. Gizli Saklı dizisi, yaz dizisi olarak Fox TV ekranlarında yer alacak ve Eylül ayına kadar yayında kalacak.

Gizli Saklı dizisi oyuncuları

Halit Özgür Sarı

Halit Özgür Sarı (Pamir-Levent )

ATV ekranlarında hala devam etmekte olan Kardeşlerim dizisiyle büyük bir üne kavuşan Halit Özgür Sarı, Fox TV ekranlarının yeni yaz dizisinde başrol oyuncularından biri oldu. 4 Ekim 1993'te İstanbul'da doğdu. 29 yaşındaki oyuncu daha önce Diriliş Ertuğrul, Şampiyon, Kırmızı Oda ve Hakan Muhafız gibi dizilerde yer aldı.

Kardeşlerin dizisiyle esas üne kavuşan isim bu yaz Fox TV ekranlarında sevenlerinin karşısına polisken Pamir ismini kullanan ama gerçek ismi Levent olan sivil bir polis olarak çıkacak.

Sinem Ünsal

Sinem Ünsal (Naz-Yaz)

1993 yılında İzmir'de doğan güzel oyuncu Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi'ni bitirmiştir. 29 yaşında olan Sinem Ünsal, ismini her ne kadar TV8 ekranlarının sevilen dizisi Kızım ile Fox TV ekranlarında Mucize Doktor adlı dizilerle isminden sıkça söz ettirmiş olsa da ilk çıkışını Siyah Beyaz Aşk adlı diziyle yaşamıştır.

Kendisi gibi oyuncu olan Kıvanç Kılınç ile birlikte olan Ünsal, bu yaz Fox TV ekranlarında sevenlerinin karşısına polisken Naz ismini kullanan ama gerçek ismi Yaz olan sivil bir polis olarak çıkacak.

Bülent Emrah Parlak

Bülent Emrah Parlak (Talat)

BKM Mutfak programıyla tanınan oyuncu 1979 yılında İstanbul'da doğmuştur. Elazığ doğumlu olan 43 yaşındaki oyuncu Ankara’nın Dikmeni adlı dizisiyle televizyonda ki en önemli çıkışını yaşamıştır. Başarılı komedyen en son Acans isminde dijital bir dizide yer almasının ardından bu yaz Fox TV ekranlarında yer alması beklenen Gizli Saklı dizisinde Talat karakteriyle sevenlerinin karşına çıkacak.

İdris Nebi Taşkan

İdris Nebi Taşkan (Tufan)

18 Ağustos 1997 tarihinde İstanbul doğan İdris Nebi Taşkan profesyonel basketbolcuyken modelliğe ardından da oyunculuğa geçiş yapmıştır. Arkadaşlar İyidir, Fazilet Hanım ve Zalim İstanbul adlı dizilerde başrolde yer almıştır.

Gizli Saklı dizisinin de başrollerinden biri olan İdris Nebi Taşkan, dizide Tufan karakteriyle sevenlerinin karşısındaki yerini bu yaz Fox TV ekranlarında alacaktır.

Ece Dizdar

Ece Dizdar (Nehir)

İstanbul'da 23 Kasım 1981 tarihinde doğan isim en son bir başka Fox TV dizisi olan Yasak Elma dizisinde yer almıştır. 41 yaşındaki oyuncu, kendisi gibi oyuncu olan Serdar Orçin ile sevgilidir.

Bu yaz Fox TV ekranlarında yer alacak Gizli saklı dizisinde ise Nehir karakteriyle bir polise hayat verecektir.

Tardu Flordun

Tardu Flordun (Tarık)

En son ATV'nin sevilen dizilerinden biri olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde yer alan oyuncu 1972'de Ankara'da doğmuştur. 50 yaşındaki oyuncu bu yaz ekranlardaki yerini alacak Gizli Saklı adlı dizide Tarık karakteriyle ekranlara çıkacaktır.

Şinasi Yurtsever

Şinasi Yurtsever (Namık)

Erzincan'da 16 Temmuz 1973 tarihinde dünyaya gelen isim Çalgı Çengi, Düğün Dernek, Geniş Aile gibi projelerde yer almıştır. 49 yaşında olan Şinasi Yurtsever kendisi gibi oyuncu olan Ferihan Kaya ile evlidir.

Bu yaz televizyon ekranlarına ise Gizli Saklı adlı diziyle Namık adında bir baş komiser olarak çıkacaktır.

Şebnem Sönmez

Şebnem Sönmez (Aynur)

1968 yılında doğan Şebnem Sönmez, İstanbul Üniversitesi'nde tiyatro eğitimi almıştır. Uzun bir süre tiyatro sahnelerinde yer alan 54 yaşındaki oyuncu, tiyatro dönemini Vizontele adlı filmle kapatarak ardından Çarpışma ve Hakan Muhafız gibi dizilerde de rol almıştır.

Yine bir diziyle ekranlara çıkacak olan Şebnem Sönmez, Fox TV'nin Gizli Saklı adlı yaz dizisinde Aynur karakterine hayat verecektir.

Selçuk Borak

Selçuk Borak (Sadullah Komiser)

Selçuk Borak, Gizli Saklı adlı yaz dizisinde Sadullah Komiser karakterine hayat verecektir.

Fulden Akyürek

Fulden Akyürek (Günday)

Bu yaz ekranlara gelmesi beklenen Gizli Saklı adlı dizinin oyuncu kadrosunda ismi bulunan Fulden Akyürek, dizide Günday karakteri olarak yer alacak.

Ersel Şibil

Ersel Şibil (Ferdi)

Ekranlardan uzunca bir süre uzak kalan Ersel Şibil, Fox TV'de yayınlanmaya başlayacak olan Gizli Saklı adlı diziyle yeniden ekranlardaki yerini alacak. Gizli saklı adlı dizide Ferdi karakteriyle izleyici karşısına çıkacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal