Gizli Saklı dizisi yeni bölümde harikalar yarattı! Gizli Saklı dizisinin finali bu sahne ile daha da zor oldu!

Yaz dizisi olarak FOX TV ekranların da yayınlanan Gizli Saklı dizisi beklenilen performansı karşılayamadı. Başrollerinde Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı'nı yer aldığı dizinin son bölümündeki sahneleri beğeni toplarken final kararı da değişmedi. Gizli Saklı dizisi neden final yapıyor? Gizli Saklı dizisi yeni bölüme dair detaylar...

26.07.2022-13:51 - (Son Güncelleme: 26.07.2022-13:51) Gizli Saklı dizisi yeni bölümde harikalar yarattı! Gizli Saklı dizisinin finali bu sahne ile daha da zor oldu!

FOX TV ekranlarında yer alan Gizli Saklı dizisi ilk 5 bölümü ile reyting sıralamasında memnun etmedi. Eğlenceli hikayeye sahip olan dizinin sosyal medya paylaşımları ise erken finale karşı tepki gösterdi. Dizinin 8. bölümde final yapacağına dair haberler ize izleyicileri üzdü. Bu hafta yeni bölümü yayınlanacak dizinin sahnelerinin güzelliği ise final kararı için daha da üzdü. 

Gizli Saklı dizisinden final kararı geldi 

FOX TV dizinin reytinglerinin düşük olduğundan final yapması gerektiğini duyurdu. Her hafta Çarşamba günü ekranlara gelen Gizli Saklı dizinin yeni bölümü 27 Temmuz Çarşamba günü ekranlarda olacak. Levent'in Yaz'ı kıskandığı ve içerisinde oldukları görevi tehlikeye atmalarından dolayı zor zamanlar yaşanır. 

Yaz, hem Levent’i kıskanmadığını kanıtlamak hem de daha fazla bilgiye erişmek için Zeynep’le arkadaş olur. Bu arkadaşlık Nehir’i rahatsız eder ve Zeynep’ten kurtulmak istediğini daha da belli eder. Tarık ve Âdem, Tufan’ın niyetini daha iyi anlamak için bir oyun kurar.

Gizli Saklı final yapıyor

Gizli Saklı 7. bölüm fragmanı 

Gizli Saklı dizisinin finaline son bir bölüm kalması üzerine izleyiciler tepkilerini göstermeye devam ediyor. Her hafta Çarşamba günü ekranlarda olan Gizli Saklı dizisi 7. bölümü ile 27 Temmuz 2022 tarihinde FOX TV ekranlarında yer alacak. Gizli Saklı 7. bölüm fragmanını izlemek isteyenler https://www.youtube.com/watch?v=fuRsuy6EUxE adres üzerinden ulaşabilir. 

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal