Gizli Numara Bulma

Pek çok insan gizli numara bulma, numarasını gizleyenleri bulma gibi konular üzerinde araştırmalar yapıyor. Gizli numara bulma ve numarasını gizleyenleri bulma konularında bilgi sahibi olmak istiyorsanız bu haberimiz tam size göre…

14.05.2018-17:14 - (Son Güncelleme: 14.05.2018-17:11) Gizli Numara Bulma

Pek çok kişi gizli numaradan arayanı bulma konusunda merak içerisinde ve konuyla ilgili araştırmalar yapmakta… Bu konular hakkında merakınızı gidereceğiniz haberimizde GSM operatörlerinin (Vodafone, Türk Telekom ve Turkcell) size bu alanda sağladığı desteklerden bahsedeceğiz. 

VODAFONE

Öncelikle Vodafone resmi internet sitesine giriş sağlayın. Ardından da online self servis hizmetine bireysel olarak giriş gerçekleştirmeniz gerekiyor. Giriş yapmanızın ardından üst menüden TL işlemlerim > kullanım detayı bölümünü seçin. Özet, analiz ve detay gibi seçeneklerle karşılaşacaksınız. Burada detay kısmına giriş yapmanız gerekiyor. Bu kısımda sizi arayan bütün numaralar listelenmiş halde gözükecektir. Gizli numaralar da dahil olmak üzere burada liste halinde tüm numaraları görebilme fırsatı elde edeceksiniz.

TÜRK TELEKOM

İlk olarak Türk Telekom resmi internet sitesine giriş sağlayın. Sonrasında bireysel hesabınıza giriş yapmanızın ardından Vodafone sisteminde olduğu gibi lira işlemleri > harcama detayları kısmına giriş sağlamanız gerekiyor. Harcama detayı bölümünde sizleri son arayan numaralar problemsiz bir biçimde listelenecektir. Buradan tarih ve saat bilgisi kısmına bakarak gizli numaranın hangisi olduğunu hiç sorun yaşamadan öğrenebilme fırsatına sahipsiniz.

TURKCELL

Vodafone ve Türk Telekom sisteminde olduğu gibi ilk önce Turkcell resmi internet sitesine giriş sağlayın. Sağ üst köşedeki kısımdan bireysel hesap girişi yapın. Ardından diğer operatörlerde olduğu gibi TL işlemlerim > harcama detayları bölümünden giriş gerçekleştirmeniz gerekiyor. Açılan ekranda tüm aramalar listeli şekilde karşınıza çıkacaktır. Buradan yine tarih ve saat bilgisine dikkat ederek sizi arayan gizli numaraya dair tüm detayları görebilme şansınız olacak…

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal