GittiGidiyor kapanınca kullanıcılar ne yapacak, cüzdandaki paralar ne olacak? Gittigidiyor'dan açıklama geldi

GittiGidiyor'un satışlara son vermesi üzerine vatandaşlar araştırmalara başladı. 18 Temmuz 2022 tarihi itibariyle müşterilerine veda edecek olan GittiGidiyor tarafından önemli açıklamalar geldi. GittiGidiyor'un kapanması üzerine cüzdanda kalan paraların en olacağı merak konusu oldu. İşte, GittiGidiyor kapanışı hakkında tüm detaylar haberimizde

20.06.2022-12:19 - (Son Güncelleme: 20.06.2022-12:19) GittiGidiyor kapanınca kullanıcılar ne yapacak, cüzdandaki paralar ne olacak? Gittigidiyor'dan açıklama geldi

Güvenilir alışveriş sitelerinden olan GittiGidiyor kapanışını duyurması üzerine kullanıcıların kafalarında soru işaretleri yer aldı. Hesaplarda yer alan tutarın ne olacağı merak edilirken GittiGidiyor şirketi üzerinden konu hakkında açıklama geldi. GittiGidiyor'dan müşteri ve kullanıcılar için bilgilendirme konuşması haberimizde

Kullanıcılar ne yapacak?

GittiGidiyor'un kapanmasının duyurusu yapılırken gözler kullanıcılara çevrildi. Site üzerinden güvenle alışveriş yapılması halinde 18 Temmuz 2022 tarihinde kesin olarak kapanacağı açıklanırken kullanıcılar için 20 Haziran 2022 tarihinden itibaren site üzerinden yeni ürün listelemelerine karşılık kapatıldı. GittiGidiyor uygulaması üzerinden hesabım kısmından tüm kullanıcılar işlemlerini tamamlayabilecek. Sitenin müşteri hizmetleri tüketicilerin sorun yaşamaması adına 30 Eylül 2022 tarihine kadar destek vermeye devam edecek.

Şirketten yapılan açıklama şöyle:

GittiGidiyor olarak 21 yıl önce ülkemizi online pazar yeri formatıyla tanıştırdık ve e-ticaretin gelişimine öncülük ettik. İş ortaklarımızla birlikte büyüyüp milyonlarca kişiye internetten güvenli alışveriş hizmeti sağladık. Sektördeki köklü geçmişimizin son 11 yılını küresel e-ticaret liderlerinden eBay'in çatısı altında geçirdik.

GittiGidiyor kapanıyor

Ve bugün veda zamanı...

eBay'in Türkiye'de süregelen rekabet dinamikleri doğrultusunda aldığı kararla, GittiGidiyor olarak faaliyetlerimizi durdurarak platformumuzu kapatacağımızı üzülerek bildiriyoruz.

Bu zor kararın tüm süreçlerinde önceliğimiz her zaman çalışma arkadaşlarımız, satıcılarımız ve alıcılarımız için güvenilir bir süreç yönetimi gerçekleştirmek olacak.

18 Temmuz 2022 tarihine kadar alışverişe açık olacak platformumuz, bugünden (20 Haziran 2022) itibaren yeni ürün listelemeye kapatıldı. Site üzerindeki "Hesabım" bölümü, tüm alıcı ve satıcılarımızın tamamlanmamış işlemleri için 5 Eylül 2022 tarihine kadar açık kalacak. Müşteri hizmetlerimiz ise 30 Eylül 2022 tarihine kadar kullanıcılarımıza destek vermeye devam edecek.

Bu yolculukta bizimle olan tüm paydaşlarımıza, alıcı ve satıcılarımıza bağlılıkları ve GittiGidiyor'a olan katkıları için teşekkür ederiz.

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal