GittiGidiyor hesap nasıl silinir? Gittigidiyor kapanınca hesaplar ne olacak? Gitti Gidiyor hesap bilgileri silme

En çok kullanıcıya sahip e - ticaret sitelerinden biri olan Gitti Gidiyor hakkında şok bir karar alındı. Yetkililer tarafından Gitti Gidiyor uygulamasının kapanması yönünde karar alındığı öğrenildi. İşte detaylar..

20.06.2022-11:20 - (Son Güncelleme: 20.06.2022-11:20) GittiGidiyor hesap nasıl silinir? Gittigidiyor kapanınca hesaplar ne olacak? Gitti Gidiyor hesap bilgileri silme

Günümüzde pandemi ile birlikte popülerliği artan ve herkes tarafından oturduğu yerden alış veriş yapmanın keyfini ikiye katlayan e - ticaret siteleri sayısı gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Bu e - ticaret sitelerinin başında Gitti Gidiyor gelmekteydi. Ancak Gitti Gidiyor sitesinin kapatılacağı bilgisi duyulunca sitede satıcı ve alıcı konumundaki vatandaşlar da Gitti Gidiyor uygulamasının neden kapatılacağı hakkında araştırma yapmaya başladılar. İşte Gitti Gidiyor sitesinin kapatılma detayları.

Gitti Gidiyor uygulaması kapatılıyor!

2016 yılında ABD 'de merkezi olan küresel çaplı e - ticaret firması eBay, Gitti Gidiyor internet sitesinin bütün hisselerini satın almıştı ve bu satın alım işleminin ardından ise henüz çok taze olan bir karar alındı ve Gitti Gidiyor e - ticaret sitesinin kullanımına son verileceği duyuruldu.

Gitti Gidiyor uygulaması neden kapatılıyor

Satıcılar bundan sonra ürün yüklemesi yapamayacaklar

Elde edilen bilgilere göre bugün itibari ile Gitti Gidiyor sitesinde satıcı olanlar platforma yeni ürün girişlerini yapamayacaklar.

18 Temmuz 2022 Pazartesi günü kapanıyor

Ürün giriş işlemleri bugün itibari ile satıcılara sonlandırıldı. Aynı zamanda 18 Temmuz Pazartesi günü itibari ile de alıcılar bu siteden yeni ürün alımı yapamayacaklar.

Dünya gazetesinin son dakika haberi olarak yer verdiği ve aktardığı bilgilere göre, alıcılar ile satıcılar, platformun '' Hesabım '' isimli bölümünden 5 Eylül Pazartesi gününe dek ulaşabilecekler.

Gitti Gidiyor kapatılıyor

Gitti Gidiyor uygulaması neden kapatılıyor?

Dünya e - ticaret devlerinden olan eBay şirketinin verdiği kararın ardından bir açıklama yapıldı ve bu açıklamada piyasada devam etmekte olan rekabetçi dinamiklerin temelinde alınan bir karar olduğu söylendi.

Gitti Gidiyor e - ticaret sitesinin kapatılmasından sonra eBay 'ın ikinci çeyrek sonuçlarına ya da mali yılın bütünü için sonuçlara ciddi anlamda bir etkisinin olmayacağına karar verilmiştir.

Uzun yıllardır sektörde faaliyet göstermekteydi

Gitti Gidiyor, Türkiye 'de uzun yıllar boyunca sektörde hizmet vermekteydi. İnternet aracılığı ile alış veriş yapmak isteyenler tarafından en fazla tercih edilerek ziyaret edilen ve kullanıcı sayısına sahip olan firmaların başında gelen Gitti Gidiyor, Temmuz ayının bitişi ile bundan sonra Türkiye 'de hizmet vermeyecek ve kapatılacaktır.

Piyasadaki yüksek rekabet sebebi ile alınmış olan bu karar ise Türkiye 'nin gündem konuları arasına girdi.

Gitti Gidiyor hesapları nasıl silinir

Gitti Gidiyor 'da nasıl hesap silinir?

İlk önce sisteme giriş yapmalısınız ve sonrada '' Bana Özel '' sayfasında bulunan Bilgilerim sekmesine girerek Ayarlarım kısmına gitmelisiniz. Burada bulunan '' Gitti Gidiyor Üyeliğimi İptal Et '' sekmesine tıklayarak sistemde kayıtlı olan bilgilerinizi silerek üyelik işleminizi sonlandırabilirsiniz.

Sümeyra Koçak
sumeyrak@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal