04.02.2022-13:40 (Son Güncelleme:04.02.2022-13:40)


1

Giresunspor transfer döneminde büyük bir şok yaşadı. Geçtiğimiz günlerde kadroya büyük ümitlerle katılan Brezilyalı oyuncu Jean Pyerre yapılan sağlık kontrolünde büyük bir şok yaşadı. Tedavi olmak için ülkesine döndü.



2

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden biri olan Giresunspor, bu sezonun en çok dikkat çeken ekiplerinden biri haline geldi. Teknik Direktör Hakan Keleş'in önerisiyle ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek isteyen yeşil beyazlılarda çalışmalar hızlıca başlamıştı.



3

Geçtiğimiz günlerde kadroya büyük ümitlerle katılan Brezilyalı oyuncu Jean Pyerre, transferiyle büyük bir ses getirmişti. Jean Pyerre'den çok büyük bir beklentisi olan Giresunspor oyuncusundan gelen haberle adeta yıkıldı.



4

Sağlık kontrollerinin yapılmasının ardından Jean Pyerre, Çotanaklara imza atmıştı ancak sonradan yapılan test sonucunda hem Brezilyalı futbolcu hem de Giresunspor hayatının şokunu yaşadı. Testis kanserine yakalandığı ortaya çıkan Jean Pyerre'in tedavisi olmak için ülkesi Brezilya'ya geri döndüğü öğrenildi.



5

Jean Pyerre, yaşanan bu sağlık sorunları ile ilgili olarak sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklamalarda ;



6

Jean Pyerre : Hayatta bazı durumlar, bir şeylerin işareti olur. Tüm testler yapılıp Giresunspor'a imza attıktan sonra testislerimin birinde küçük bir tümör tespit edildi. Durum hassas ama iyileşme olasılığı yüksek ki öyle de olacak.



7

Jean Pyerre : Benim kararım, Brezilya'ya dönüp hastalığımın tedavi sürecini güvendiğim doktorlar ve ailemle birlikte geçirmek. Bu engeli aşmak için en iyi şekilde toparlanmaktan başka seçeneğim yok. Benimle bu süreci benimle paylaşarak yanımda duran herkese minnettarım. Hadi bir savaşı daha kazanalım! İyi hissediyorum.



8

Jean Pyerre : Başka bir durum yok. Elbette kanser kelimesi ürkütücü ve şaşırtıyor. Zor bir durum. Cesaret diliyorum ve sadece teşekkür edebilirim. Kendime dikkat edeceğim ve en kısa sürede dönmek adına sağlığıma odaklanacağım. İlginiz için teşekkürler.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR