04.02.2022-12:48 (Son Güncelleme:04.02.2022-13:02)


1

Galatasaray'ın kadrosuna kattığı Şilili yıldız ile Marsilya'nın da ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi.



2

Galatasaray'da transfer anlamında önemli isimler kadroya dahil edildi. Eski futbolcu Bafetimbi Gomis ile beraber, Erick Pulgar, Inaki Pena ve Semih Kaya gibi futbolcuları renklerine bağlayan takımda Şilili yıldız Erick Pulgar'ın transferiyle ilgili ortaya ilginç detay çıktı.



3

Galatasaray'ın transfer ettiği futbolcu ile Fransız devi Marsilya'nın da ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi.



4

Marsilya'nın, Galatasaray'ın yeni transferi Erick Pulgar'ı takımda sözleşme uzatmaya yanaşmayan Boubacar Kamara'nın yerine belirlediği öğrenildi. Alınan son bilgilerde, Şilili futbolcunun Fransa'ya transfer olmaya sıcak bakmadığı onun yerine Galatasaray'a transfer olmanın kendisine daha cazip geldiği öğrenildi.



5

Marsilya'nın ise futbolcunun bu kararının ardından başka isimlere yöneldiği öğrenildi. Sonrasında ise futbolcu Galatasaray'ın yolunu tuttu. Şilili futbolcunun Galatasaray'a transferi büyük yankı uyandırdı.



6

Galatasaray'ın yeni yıldızı Erick Pulgar futbola ülkesinin Antofagasta takımında başladı. Ardından Şili'nin Catolica takımına transfer oldu. Catolica sonrasında İtalyan ekibi Bologna'ya transferi gerçekleşti.



7

Bologna sonrasında performansıyla dikkat çeken futbolcu Fiorentina'ya transfer oldu.



8

Fiorentina'nın ardından ise Galatasaray'a imza attı. Futbolcu ile ilgili gelişmeler Galatasaray taraftarları tarafından merakla takip ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR