Giresunspor'da Hakan Keleş Trabzonspor Beraberliğinin Ardından Açıklamalarda Bulundu

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş'ten Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında lider Trabzonspor ile deplasmanda 1-1 berabere kaldıkları karşılaşmanın ardından çarpıcı açıklamalar geldi.

20.01.2022-09:09 - (Son Güncelleme: 20.01.2022-09:18)

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında lider Trabzonspor'un konuğu olan Giresunspor öne geçtiği karşılaşmada sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Giresunspor'un golünü Umut Nayır kaydederken ev sahibi Trabzonspor'da ise gol Andreas Cornelius'tan geldi.

ZORLU DEPLASMANDAN YİNE PUAN ÇIKARDILAR

Giresunspor, Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş ve Galatasaray ile deplasmanda oynadığı karşılaşmalarda aldığı puanın ardından zorlu Trabzonsopr deplasmanından da puan almayı başardı.


HAKAN KELEŞ'TEN AÇIKLAMALAR

Yeşil beyazlı ekipte Teknik Direktör Hakan Keleş, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında oynadıkları Trabzonspor karşılaşmasının ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

OKAN'A TEŞEKKÜR EDİYORUM

Maç öncesi kazanmak istiyorduk ama birçok eksiğimiz vardı. Özellikle orta saha bölgesinde eksiktik. Maçta özellikle savunma kısmını iyi yaptık, daha sonra golü bulduk. Golü bulduktan sonra skoru koruma içgüdüsüyle biraz sıkıntı çektik. Oyuna müdahale yapamadık, kulübemiz zayıftı. İstediğimiz 3 puandı ama zor deplasmanda 1 puan sevindirici. Okan'a da kurtardığı iki penaltı atışı için teşekkür ediyorum.


TARAFTARLARA TRANSFER MÜJDESİ

Transfer konusunu bu hafta çözeceğiz gibi görünüyor. Bugün 6 oyuncu eksikliğimiz vardı. Her mevkiimizi güçlendirmek istiyoruz, çalışmalar devam ediyor. Başkanımız bu konuda çalışıyor. Bu hafta transfer yasağını kaldıracağız. Görüştüğümüz oyuncular var.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal