28.01.2022-09:11 (Son Güncelleme:28.01.2022-09:11)


1

Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet, Galatasaray'dan kiralık olarak kadrolarına kattıkları Okan Koçuk'un sarı kırmızılı ekibe geri döneceği iddiaları hakkında konuştu.



2

Spor Toto Süper Lig'e bu sezon yükselen ekiplerden biri olan Giresunspor, sergilediği performans ile birlikte bu sezon büyük bir beğeni kazanmayı başarmıştı.



3

Yeşil beyazlı ekip sezon başında Süper Lig devi Galatasaray'dan genç kaleci Okan Koçuk'u sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna katmıştı.



4

Giresunspor'a geldiği günden bu yana Okan Koçuk, sergilediği performansla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.



5

Galatasaray'da da kaptan Fernando Muslera sakatlığı nedeniyle sezonu kapatınca, sarı kırmızılılarda kaleci krizi başlamış oldu.



6

Fernando Muslera'nın sakatlığının ardından kaleye geçen İsmail Çipe ve Fatih Öztürk'ten istenen performansı bir türlü alamayan Galatasaray yönetimi İspanyol teknik adam Domenec Torrent'in isteği üzerine sezon başında Giresunspor'a kiraladığı Okan Koçuk'u geri istedi.



7

Galatasaray'da Domenec Torrent'in ısrarla Giresunspor'a kiralanan Okan Koçuk'u geri istemesiyle başlayan transfer görüşmelerinde çeşitli iddialar ortaya atılmıştı.



8

Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet : Okan Koçuk konusu bizim tarafımızdan kapandı ama Galatasaray ile irtibatımız sürüyor. Süreç devam ediyor. Bir noktaya henüz gelemedik. Biz Okan ile yollarımızı ayırmak istemiyoruz ama Galatasaray bizlere zaman zaman bu konu ile ilgili görüşümüzü soruyor. Okan zaten sezonu tamamladıktan sonra Galatasaray'a hizmet etmeye devam edecek. Biz Galatasaray'a diyoruz ki ; bize teklif edeceğiniz futbolcular içerisinde teknik ekibimizin kabul edeceği futbolcular olursa Okan Koçuk'un Galatasaray'a geri dönmesi konusunu konuşabiliriz. Bazı isimler konusuldu, ancak henüz gerçekleştirdiğimiz görüşmelerde net bir durum konuşulmadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR