Giresunspor Basın Sözcüsü Halil İbrahim Önal, Süper Lig'de kalıcı takımlardan biri haline gelmek istediklerini söyledi

Giresunspor Kulübü Basın Sözücü Halil İbrahim Önal, bu sezon kümede kalmak istediklerini ve Süper Lig'in kalıcı takımlarından biri haline gelme hedeflerinin olduğunu söyledi.

06.04.2022-14:53 - (Son Güncelleme: 06.04.2022-14:53) Giresunspor Basın Sözcüsü Halil İbrahim Önal, Süper Lig'de kalıcı takımlardan biri haline gelmek istediklerini söyledi

Spor Toto Süper Lig'e uzun bir aranın ardından sezon başında yükselen Giresunspor, bu sezon inişli çıkışlı bir form grafiği sergiledi.

Bu sezon 31 hafta ligde geride kalırken, 19 galibiyet, 6 beraberlik ve 15 mağlubiyet alan yeşil beyazlılar topladığı 36 puanla küme düşme hattının hemen üzerinde 16. sırada yer alıyor.

Giresunspor iyi bir seri yakalamak istiyor

Teknik Direktör Hakan Keleş yönetiminde devre arasında yaptığı transferler ile birlikte kadrosunu güçlendiren Giresunspor, kalan maçlarda iyi bir seri yakalayarak ligde kalmak istiyor.


Halil İbrahim Önal'dan açıklamalar

Gireunspor Kulübü Basın Sözcüsü Halil İbrahim Önal, basın mensuplarına Spor Toto Süper Lig'deki hedefleri ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Halil İbrahim Önal, yaptığı açıklamalarda ;

' 44 yıl aradan sonra çıktığımız Süper Lig’de zaman zaman inişli çıkışlı performanslar sergiledik. Bazen haftalarca kazanamadık ama hiçbir zaman pes etmedik, takımımıza her zaman güvendik. Daha sonra bu güvenin karşılığını sahada da almaya başladık. Bir sezonun artık yavaş yavaş sonuna yaklaşırken kümede kalma mücadelesinde 7 puan farkla avantajlı olan tarafız. Bu avantajımızı kalan maçlarda da sürdürüp Süper Lig’de kalıcı olmak istiyoruz. Önümüzde Malatyaspor maçı var, rakibimizle deplasmanda oynayacağız. Onlar da çok sıkıntılı süreçlerden geçiyor ve son sırada bulunuyorlar. İnşallah bu maçı kazanıp puanımızı 39 yapacağız ve hedefimize bir adım daha yaklaşacağız. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal