Giresun’da uygunsuz alanda yakalanan genç kız intihar mı etti? Görüntüleri kim çekti?

Giresun'da halka açık alanda cinsel ilişkiye giren lise öğrencilerinin videosu sosyal medyada gündem oldu. İzinsiz olarak kaydedilen görüntülerin kısa sürede yayılmasının ardından gençlerden birinin intihar ettiği öne sürüldü.

19.05.2022-01:29 - (Son Güncelleme: 19.05.2022-01:29) Giresun’da uygunsuz alanda yakalanan genç kız intihar mı etti? Görüntüleri kim çekti?

Giresun'da sahilde izinsiz olarak videoya alınan gençlerden birinin intihar ettiği iddia edildi. Sosyal medyada gündem olan görüntüler Giresun'da bir sahilde kaydedildi. Cep telefonu ile çevredeki bir bekçi tarafından izinsiz olarak kaydedilen videoda iki lise öğrencisinin görüntüleri yer alıyor. 

Liseli genç intihar mı etti?

Kısa sürede sosyal medyada yayılan videonun ardından bazı iddialar ortaya atıldı. Ekşi'de yazılan yorumlara göre gençlerden birinin intihar ettiği diğerinin ise ortadan kaybolduğu öğrenildi.

Görüntüler yakınlarda bulunan bir bekçi tarafından paylaşıldığı için bekçinin gençleri izinsiz şekilde videoya alması sebebiyle görevden alındığı öne sürüldü. Konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Nihan Duman
nihan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal