Giresun'da deniz kıyısında gençlerin uygunsuz şekildeki görüntülerini çeken ve yayan iki polis memuruna inceleme!

Giresun Valiliği tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı ve 2 polis memurunun görevden uzaklaştırıldığına yer verildi.

20.05.2022-01:21 - (Son Güncelleme: 20.05.2022-01:21) Giresun'da deniz kıyısında gençlerin uygunsuz şekildeki görüntülerini çeken ve yayan iki polis memuruna inceleme!

Geçtiğimiz günlerde Giresun'daki bir sahilde lise öğrencisi oldukları öne sürülen iki gencin uygunsuz bir şekilde olduklarına dair görüntüler sosyal medya hesaplarında paylaşılmaya başlandı. Büyük yankı uyandıran görüntülerin ardından devreye Giresun Valiliği girdi ve resmi hesabından konuyla ilgili bir açıklama paylaşımında bulundu.

Valilik'ten yapılan yazılı açıklamada deniz kıyısında gerçekleşen olayda, olayın müdahale sırasında kayıt altına alındığını ve kayıtların daha sonra da sosyal medya hesaplarından paylaşıldığının tespitinin yapıldığı belirtildi. Açıklamada, 13.05.2022'de meydana gelen olayın hemen ardından Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı'nın bir adli tahkikat başlattığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü'nün Teftiş Kurulu Başkanlığı'nın da müfettiş görevlendirerek idari tahkikatı sürecini başlattığı bildirildi.

İki polis memuru hakkında inceleme

Yapılan incelemeler sonarsında ise sosyal medya hesaplarından yayılan söz konusu görüntülerle ilgileri olduğunun tespitleri yapılan 2 polis memuru hakkında bir inceleme başlatıldığının aktarıldığı açıklamada adı geçen polis memurlarının inceleme süreci içinde görevlerinden uzaklaştırıldıkları da kaydedildi.

iki polis memuru hakkında inceleme

Olaya ilişkin soruşturmanın hem Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı hem de Emniyet Genel Müdürlüğü'ne bağlı Teftiş Kurulu Başkanlığı'nın yürüttüğü öğrenilirken meydana gelen olayın geniş kapsamlı inceleneceği ve buna göre de karar verileceği bilgisine ulaşıldı.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal