Ghezzal Beşiktaş'tan gidiyor mu, yollar ayrılacak mı?

Süper Lig'de istediği performansı gösteremeyen Beşiktaş, yeni sezon için hazırlıklara başladı. Kadro için belirlenen isimlerden biri olan Ghezzal için kesenin ağzı açıldı. Teknik Direktör Ismael yeni sezona bomba bir kadro ile başlamak için çalışmalarını sürdürüyor.

15.05.2022-16:52 - (Son Güncelleme: 15.05.2022-16:52) Ghezzal Beşiktaş'tan gidiyor mu, yollar ayrılacak mı?

 Bu sezon performansında istediği verimi alamayan siyah beyazlılar yeni sezona bomba gibi başlamak istiyor. Teknik Direktör Ismael yeni bir forvet oyuncusu istediğini söyledi. Yeni oyuncu transferi için kolları sıvayan Ismael Cezayirli yıldız Ghezzal’ı takımda görmek istiyor.

Ghezzal gönülleri fethetti

2020 yılında İngiltere Premier Lig Leicester City'den kiralık olarak Beşiktaş’a gelen Rachid Ghezzal sergilediği performans sonrasında takımın göz bebeği oldu. Taraftarlar tarafından da oldukça sevilen Cezayirli futbolcunun bonservisini 3 milyon Euro'ya Leicester City'den alan Beşiktaş, futbolcuyu takımda önemli bir noktada görmektedir.

Rachid Ghezzal Beşiktaş'a veda mı ediyor

"Ghezzal'ı asla satmayı düşünmüyoruz”

Beşiktaş’ta forma giyen yıldız futbolcu için teklifler gelmeye devam ediyor. Fransa Ligue 1 ekibi Rennes Cezayirli futbolcu için 6 milyon Euro'luk teklif sundu. Ancak Beşiktaş bu teklife sıcak bakmadığını söyledi. Beşiktaş Yönetimi, "Ghezzal'ı asla satmayı düşünmüyoruz. Rachid Ghezzal, gelecek sezon ve ondan sonraki sezonlardaki planlamamızda en önemli oyuncularımızdan" sözlerini dile getirdi. Siyah Beyazlı takımda iki sezon boyunca toplam 75 maçta yer alan Rachid Ghezzal toplam 13 gol ile takımda önemli bir yere sahiptir.

Bu sezonda ise 41 maça çıkan Ghezzal, 5 gol ve 6 asiste imza attı. Geçen sene Lig’de gösterdiği performans ile şampiyonluğu göğüsleyen yıldız futbolcu toplam 8 gol ve 17 asist sahibidir. Siyah beyazlılar ile 2024 yılında sözleşmesi biten Ghezzal, daha önce Fransa Ligi'nde Monaco ve Lyon takımlarında forma giydi. Piyasa değeri 8 milyon Euro yıldız oyuncu için 17 milyon Euro bonservis bedeli ödendi.

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal