Gerrard Eleştirilere Yanıt Verdi!

İskoç devi Glasgow Rangers’ın başına getirilen Liverpool’un efsane isimlerinden Steven Gerrard, kendisine yönelik eleştirilere yanıt verdi.

05.05.2018-12:10 - (Son Güncelleme: 05.05.2018-11:49) Gerrard Eleştirilere Yanıt Verdi!
İskoçya'nın Glasgow Rangers ekibinin yeni teknik direktörü Steven Gerrard düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Rangers’la 4 yıllık sözleşme imzalayan Steven Gerrard'ı İskoç taraftarlar son derece sıcak bir şekilde karşıladı. Gerrard, taraftarla bir araya gelmesinin ardından basın mensuplarının karşısına çıktı. Kariyerinin ilk menajerlik tecrübesine adım atan Gerrard, yeterli deneyime sahip olmaması yönündeki eleştirilere yanıt verdi.

37 yaşındaki futbol adamı; "Tecrübe benim adıma sorun değil. Fakat başkaları için sorunmuş gibi gözüküyor. Bunu kontrol altına almam mümkün değil. Kariyerim boyunca çok önemli menajerlerle çalışıp; çok büyük maçlarda oynadım. Bundan dolayı herhangi bir sorun yaşayacağımı sanmıyorum" ifadelerini kullandı.

İskoçya Premier Ligi’nde 7 sezondur ezeli rakipleri Celtic'in şampiyonluk yaşadığını vurgulayan İngiliz teknik adam, bu hegemonyaya son vermek adına elinden gelenin en iyisini yapacağını belirtti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal