Alper Potuk'a Sert Uyarı!

Son dönemde futbolundan çok özel yaşantısıyla magazin basınının gündeminde yer alan Alper Potuk’a gelecek sezon takımda kalması konusunda son bir şans verilecek.

05.05.2018-11:48 - (Son Güncelleme: 05.05.2018-11:27) Alper Potuk'a Sert Uyarı!

Fenerbahçe’de son zamanlarda yaptıklarıyla magazin basınının gündeminden düşmeyen Alper Potuk, sarı-lacivertli ekipte büyük rahatsızlığa neden oluyor. Futbolunda sürekli düşüş olan Potuk, sarı lacivertli takımın teknik direktörü Aykut Kocaman'ın gözünden iyice düşmeye başladı.

Alper'in bu durumu karşısında sarı lacivertli yönetimin de, sabırları taşırmaya başladı. Yönetici Ali Yıldırım, 27 yaşındaki futbolcu ile geçtiğimiz günlerde çok sert bir konuşma yaptı. Yıldırım, "Bu sana son ikazım. Seninle bir daha böyle bir konuşma yapmayacağım. Bak lig bitecek, artık aklını sadece futbola ver. Yoksa külahları değişiriz" ifadeleriyle, Potuk’u üstü kapalı olarak 'yolları ayırmakla' tehdit etti.

KOCAMAN: “YETENEKLERİNE YAZIK EDİYOR”

Fenerbahçe teknik patronu Aykut Kocaman, Alper Potuk’u "Türkiye'nin en iyi ön alan oyuncusu" olarak tanımlarken, "Yeteneklerine yazık ediyor" yorumunu yaptı. Sarı-lacivertli ekibin teknik adamı, "Alper, hızlı olması nedeniyle markajı çok zor bir futbolcu. Koy sahaya, maçı alsın sana. Fakat bu kafayla giderse yok olup gidecek. Şu an ne yazık ki 90 dakikayı tamamlayacak kondisyona sahip değil. Karşılaşmalara yeterince konsantre olamıyor. Maç içerisinde kopuk kopuk oynuyor" değerlendirmesinde bulundu.

Fotomaç

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal