Gençlik ve Spor Bakanı Öğrencilere KYK Müjdesini Duyurdu! Kasım Ayı Ödemeleri Hesaplara Yatmaya Başladı

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, öğrencilere müjdeli haberi duyurdu. Yükseköğrenim öğrencilerinin kasım ayı burs ve kredi ödemeleri bugün itibarıyla hesaplara yatırılmaya başlandı.

06.11.2021-11:43 - (Son Güncelleme: 06.11.2021-17:57) Gençlik ve Spor Bakanı Öğrencilere KYK Müjdesini Duyurdu! Kasım Ayı Ödemeleri Hesaplara Yatmaya Başladı

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, öğrencilere müjdeli haberi duyurdu. Milyonlarca öğrenci kasım ayı hesaplarına yatacak olan burs ve kredileri bekliyordu. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, öğrencilere bugün KYK müjdesini verdi. Yükseköğrenim öğrencilerinin kasım ayı burs ve kredi ödemeleri bugün itibarıyla hesaplara yatırılmaya başlandı. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 6 Kasım 2021 tarihi itibarıyla burs ve kredi ödemelerinin öğrencilerin hesaplarına yatmaya başladığını duyurdu.

BURS VE KREDİ ÖDEMELERİ 6-10 KASIM

Milyonlarca öğrenci kasım ayı KYK burs ve kredileri ödemelerinin hesaplarına yatmasını bekliyor. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 6-10 Kasım tarihleri arasında KYK burs ve kredi ödemelerinin öğrencilerin hesaplarına yatacağını duyurdu. Ödemeler, 6-10 Kasım tarihleri arasında T.C. kimlik numarasının son numarasına göre yapılacak. T.C. kimlik numarasının sonu ‘0’ olanlar 6 Kasım, ‘2’ olanlar 7 Kasım, ‘4’ olanlar 8 Kasım, ‘6’ olanlar 9 Kasım, ‘8’ olanlar 10 Kasım’da ödemelerini alabilecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal