Gençlik Aşısı Nedir? Nasıl Uygulanır?

Son dönemlerde sık sık duyduğumuz gençlik aşısı yaşlanmaya karşı en etkili uygulamalardan biri oldu. Peki nedir bu gençlik aşısı ve nasıl uygulanır?

27.02.2019-16:46 - (Son Güncelleme: 27.02.2019-16:41) Gençlik Aşısı Nedir? Nasıl Uygulanır?

Son dönemlerde sık sık duyduğumuz gençlik aşısı yaşlanmaya karşı en etkili uygulamalardan biri oldu. Peki nedir bu gençlik aşısı ve nasıl uygulanır?

Gençlik aşısı, yaş aldıkça ciltte meydana gelen tahribatların, sarkmaların ve çizgilerin ortadan kaldırılmasında uygulanan bir tedavi yöntemidir.

ETKİLERİ NELERDİR?

Gençlik aşının uygulanmasındaki temel amaç, ciltteki hyalüronik asit miktarını yükseltmek ve her zaman yüksek miktarda kalmasını sağlamak.

Gençlik aşısı sayesinde cilt canlılığına geri kavuşur, tekrardan yapılandırılır, doğal bir şekilde nemlenir, kollajen ve elastin miktarı artar, serbest radikallerin etkileri düşürülür.

Hyalüronik asit, yüzde 100 doğal olarak üretilerek antiaging uygulamalarında ve cilt gençleştirmelerinde kullanılıyor. Tedavi, ciltte sağladığı “yenilenme” ve dokulardaki “geri dönüşüm” nedeniyle “gençlik aşısı” olarak isimlendiriliyor.

Gençlik aşısı, enjeksiyon uygulamasının gerçekleştirileceği bölgeye yapılan lokal anestezinin ardından, cildin altına çok ince iğneler ile uygulanıyor. Tüm uygulama 15 – 20 dakika kadar sürüyor.

Uygulama en çok yüz, boyun, dekolte ve el sırtları, kırışıklıklar ve sarkmaların olduğu bölgelerde tercih ediliyor.

Uygulamanın etkisi, gözle görülür bir şekilde hemen ortaya çıkıyor ve parlaklık aylar içinde gittikçe artıyor.

Günde 2 litre su tüketildiğinde uygulamanın etkisini arttırmak mümkün.

Son Dakika Sağlık Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal