Genç Sporcularımız Gurur Üstüne Gurur Yaşatıyor! Milli Okçumuz Avrupa Şampiyonu Oldu

Açık Hava Avrupa Okçuluk Şampiyonası ve 2020 Tokyo Olimpiyatları Kıtasal Kota Turnuvası'nda Antalya'da mücadele eden milli sporcu Mete Gazoz, altın madalya kazandı.

05.06.2021-13:09 - (Son Güncelleme: 05.06.2021-13:09) Genç Sporcularımız Gurur Üstüne Gurur Yaşatıyor! Milli Okçumuz Avrupa Şampiyonu Oldu

Son zamanlarda uluslararası müsabakalarda genç sporcularımızın ülkemize yaşattığı başarılara bir yenisi daha eklendi ve şanlı Bayrağımız yine dalgalandı...

Antalya'da düzenlenen 100. Yıl Okçuluk Tesisleri'nde, koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında gerçekleşti.

40 ülkeden 279 sporcunun katıldığı Açık Hava Avrupa Şampiyonası ve 2020 Tokyo Olimpiyatları Kıtasal Kota Turnuvası'nda milli sporcu Mete Gazoz, erkekler klasik yay finalinde Fransız Jean-Charles Valladont ile karşı karşıya geldi. 

RAKİBİNİ 6-0 MAĞLUP ETTİ

Milli sporcu Mete Gazoz, rakibini 6-0'lık skorla yendi ve Avrupa şampiyonluk sevincini milli takım teknik direktörü Yusuf Göktuğ Ergin'e sarılarak gözyaşı dökerek yaşadı.

2020 Tokyo Olimpiyatları Kıtasal Kota Turnuvası'nda altın madalyayı kazanan Mete Gazoz, Antalya'da gerçekleşen turnuvada birinci olduğu için büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, Türkiye'yi uluslararası turnuvalarda en iyi şekilde temsil etmeyi devam edeceğini belirtti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal