Genç Ressam Evinde Ölü Bulundu

3 gündür haber alınamayan genç ressam Kerem Durukan İstanbul'daki evinde ölü bulundu.

10.02.2021-15:15 - (Son Güncelleme: 10.02.2021-18:04) Genç Ressam Evinde Ölü Bulundu

İstiklal Caddesi Pembeçıkmazı Sokak'taki eve giden polisler çilingir yardımıyla eve girdiğinde genç ressamın cansız bedeni ile karşılaştı.

Genç ressam Kerem Durukan'ın cansız bedeni ölüm sebebini araştırılmak üzere Adli Tıp Morguna kaldırıldı.

KEREM DURUKAN KİMDİR?

1987 senesinde Afyonkarahisar'da doğan Kerem Durukan,Eskişehir Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi Resim Bölümü'nde öğrenim gördü.

Lisans eğitimini ise Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nin Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü'nde 2008 senesinde tamamladı.

Eğitimine aynı üniversitenin Grafik Tasarımı Bölümü'nde devam ediyorken Kerem Durukan, Almanya'da bulunan Bauhaus-Universitat Weimar'da Görsel İletişim Tasarımı ve Güncel Sanat Öğrenimini de gördü. 

Ressam, çeşitli kişisel ve karma sergilerde, sanat tasarım projelerinde yer aldı. Birçok dergi ve ajans ofislerinde çalıştı. 2018 senesinde Bilkent Library Art Gallery'de çağrıldığında gerçekleştirmiş olduğu serginin hemen ardından kariyerini tam zamanlı sanatçı olaraktan devam etmeye karar verdi. Genç ressam Durukan, 'Çünkü Sanat Alan İster' başlığıyla Doğuş Grubu'na ait sosyal sorumluluk platformu' Sanata Bi Yer' projesinde de yer aldı.  

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal