Genç Kıza Asansörde Ahlaksız Saldırıda Bulunan Zanlı Tutuklandı!

İstanbul’da lüks bir sitenin asansörüne binen genç kıza tecavüz girişiminde bulunan yabancı uyruklu şahıs, polis ekipleri tarafından yakalanmıştı. İfadesi alınan zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

14.12.2021-10:24 - (Son Güncelleme: 17.12.2021-15:20)

Olay, 11 Aralık günü saat 04.30 sıralarında İstanbul’da bulunan lüks bir sitenin asansöründe yaşandı. İddiaya göre, yabancı uyruklu A.A. gece vakti genç bir kızı evine kadar takip etti. Takip ettiği genç kızın güvenlikli ve lüks bir siteye girdiğini gören zanlı A.A. siteye girmek için başka bir yol denedi. Emniyet merkezinde ifadesi alınan zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 

Lüks bir sitenin asansöründe genç kıza tecavüz girişiminde bulunan yabancı uyruklu şahıs, daha sonra kıza tekme atarak olay yerinden kaçmaya başladı. Polis ekiplerinin olayla ilgili sıkı çalışmasının ardından zanlı yakalandı. 

YABANCI UYRUKLU ŞAHIS TUTUKLANDI

Polislerin sıkı çalışmasıyla yakalanarak gözaltına alınan yabancı uyruklu şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı bildirildi. 

CİNSEL SALDIRIYA UĞRAYAN KADIN KONUŞTU

Asansörde cinsel saldırıya uğrayan genç kadın, emniyete yaşadığı olayla ilgili ifade verdi. Genç kadın ifadesinde oturduğu siteye girip kendisi ile birlikte asansöre bindiğini dile getirdi.  

Yaşadığı saldırının ardından kendisini savunmaya çalıştığı anlatan genç kadın, yabancı uyruklu saldırganın asansör kapısının açılması ile şu ifadelere kullandı; ‘Sabah 10.00 sıralarında site yönetimine getirerek durumu anlatım ve kamera kayıtlarına bakılmasını istedim. Site yönetimin bu kişinin burada oturmadığını söyledikten sonra olayı polis ekiplerine haber verdik.’

ASANSÖRÜN KAMERASINI ÇEVİRDİ

Gece vakti takip ettiği kızın güvenlikli bir siteye girdiğini gören yabancı uyruklu şahıs, başka bir yol denedi. A.A., çitlerin üzerinden atlayarak sitenin arka bahçesine girip genç kızı takip etmeye devam ettiği görüldü. Asansöre binen genç kızın arkasından asansöre binen A.A., içeride bulunan kameranın yönünü değiştirdi. Yabancı uyruklu A.A., genç kıza asansörde sarkıntılık yapmaya başladı. Şahıs daha sonra iteleyerek yere düşürdüğü genç kıza tecavüz etmeye kalkıştı. 

GENÇ KIZA TEKME ATIP KAÇTI

Genç kızın kendisini korumak için direnince başarılı olamayan A.A., asansör açıldıktan sonra genç kıza tekme atarak olay yerinden uzaklaştı. Asansörün kamerası tarafından kaydedilen görüntülerde, genç kızın olayın şokunu bir süre atlatamadığı görüldü. Yaşadığı olayın şokunu atlatan genç kız, oturduğu lüks sitenin güvenlik görevlilerinden yardım istedi. Genç kızı evine çıkartan sitenin güvenlik görevlileri, polisi arayarak durumu anlattı. 

POLİSLERİN SIKI TAKİBİ SONUCU YAKALANDI

Lüks site içinde bulunan güvenlik görevlilerinin ihbarı üzerine olay yerine Asayiş Büro Amirliği ekipleri geldi. Ekipler, sitede bulunan tüm güvenlik kameralarını inceledi. Görüntüleri inceleyen ekipler, genç kıza asansörde tecavüz girişiminde bulunan saldırganın kaçış istikameti belirledi. Yabancı uyruklu şahsın, gittiği yönde bulunan iş yeri ve binaların da kamera görüntüleri tek tek inceleme altına alındı. 

Polis ekiplerinin sıkı takibi sonucu yabancı uyruklu olduğu tespit edilen zanlı kıskıvrak yakalandı. Ekipler tarafından emniyet merkezine götürülen zanlı A.A.’nın polis merkezindeki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi. 

O ANLAR ASANSÖRÜN GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

İstanbul’da bir lüks sitede yaşanan tecavüz girişimi asansörün güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Güvenlik kamerası görüntülerinde şahsın, genç kızın yanına ulaşabilmek için sitenin çitlerinden atlayıp içeri girdiği ve genç kızı takip etmeye devam ettiği görülüyor. Genç kızın arkasından asansöre binerek kameranın yönünü değiştirdiği ve daha sonra da genç kıza sarkıntılık etmeye çalıştığı kaydedildi. Tecavüz girişiminde başarılı olamayan yabancı uyruklu şahıs, kamera görüntülerinde genç kıza tekme atarak kaçtığı görüldü. 

ŞEYTANA UYDUM

11 Aralık günü saat 04.30 sıralarında İstanbul’da bulunan lüks bir sitenin asansöründe genç kıza cinsel tacizde bulunan yabancı uyruklu A.A., polis ekiplerinin sıkı takibi sonucu yabancı uyruklu olduğu tespit edilen zanlı kıskıvrak yakalandı. Ekipler tarafından emniyet merkezine götürülen zanlı A.A.’nın polis merkezindeki işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Zanlı A.A.’nın savcılığa verdiği ifadesinde asansörde yaşanan olayla ilgili her şeyi itiraf ettiği ve şeytana uyduğunu söylediği iddia edildi. 

Zanlı A.A., savcılığa verdiği ifadesinde, ‘Hakkımdaki suçlamayı anladım. 2016 yılından beri İstanbul Esenyurt'ta annem ve 4 kardeşim ile birlikte yaşıyorum. Burada bir tavukçuda çalışıyorum. Olaydaki görüntüde yer alan kişi benim. Sitede daha önce 2 yıl kadar kaldım. Şimdi arkadaşlarım kalıyor. Arkadaşım bana otoparkta bulunan bisikletinin kilit anahtarını verdi. Onu almak için otoparka indim. Daha sonra site içinde tanımadığım bir kadın gördüm. Peşinden gittim şeytana uydum. Önce kadın asansöre bindi sonra ben. Bana izlettiğiniz görüntüdeki gibi kadına saldırdım. Kıyafetlerini çıkarmaya çalıştım. Yere düşürdüm. Şeytana uydum pişmanım’ dediği ortaya çıktı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal