07.06.2021-15:56 (Son Güncelleme:15.01.2022-14:07)


1

Üniversite öğrencisi olan Casey Fischer kahvaltı etmek ve kahve almak için bir fast-food restoranına gitti. Fischer tam dükkana girerken şarkı söyleyen ve bozuk para toplayan bir adam gördü. Fischer evsiz adamın yanından geçerek bir kahve alıp masaya oturdu.



2

Evsiz adam elinde bir şeylerle restorana doğru geldi. Adam elindeki tüm bozuk paraları masaya koyarak saymaya başladı. Restorandan bir şeyler almak isteyen evsiz adam elindeki bozuklukları denkleştirmeye çalışıyordu. Elindeki tüm bozuklukları verse de parası denkleştirememişti.



3

Genç kız Casey Fischer evsiz adamın yanına gitti. Ama evsiz adam pek konuşma taraftarı değildi. Casey Fischer zor da olsa evsiz adamın ismini öğrendi. Evsiz adamın ismi Chris'di.



4

Casey Fischer hemen gidip evsiz adama tatlı çörek ve kahve aldı. Casey pek konuşma taraftarı olmayan Chris'i masasına davet etti. Yaşanılanların karşısında evsiz adam şaşırdı ama daveti kabul etti.



5

Dışarıdan pek konuşmayan sinirli ve huysuz gözüken evsiz adam Chris masaya oturduktan sonra tüm hayat hikayesini anlatmaya başladı. Chris, babasının da evsiz olduğunu, onu hiç tanımadığını söyledi. Onun hayatı sokaklarda başlamıştı.



6

Uyuşturucu kullanması nedeniyle zor zamanlar geçirdiğini söyleyen Chris büyük bir hata yaptığını söyledi. Bu hatası ona pahalıya mal olmuştu. Sokaklarda geçen bir ömür. Uyuşturucu kullandığı için kendisinden nefret ettiğini itiraf eden Chris sokaklarda yaşamanın ne kadar zor olduğundan bahsetti. Chris özellikle soğuk havalarda ölmemek için sabaha kadar uyumadığından bahsetti Casey'e.



7

Tüm duydukları genç kızı çok üzdü. Chris, annesinin gurur duyduğu bir evlat olmak istemişti ama evsiz adamın annesi birkaç yıl önce kansere yenik düşmüştü. Beraber bir süre oturduktan sonra Casey derse geç kaldığını fark etti. Tam masadan kalkacağı sırada evsiz adam Casey'e son bir şey vereceğini söyledi.



8

Casey tam ayağa kalkmışken Chris bir kağıda yazdıklarını ona verdi. Çirkin el yazısı için özür dileyip ısmarladıkları için teşekkür etti. Casey kağıdı okuduğunda gözleri doldu. “Bugün kendimi öldürecektim. Sayende vazgeçtim. Teşekkür ederim sana güzel insan.”Casey yaptığıyla bir insanın hayata tutunmasını sağlamış.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR