Gelsin Hayat Bildiğin Gibi Sadi kimdir, gerçek adı nedir? Ertan Saban kimdir, kaç yaşında?

Show TV ekranlarında yeni başlayacak olan Gelsin Hayat Bildiğin Gibi dizisinin fragmanının yayınlanması üzerine izleyiciler karakterleri araştırmaya başladı. Gelsin Hayat Bildiğin Gibi dizisinin başrollerinde yer alan Sadi karakteri kimdir, kim canlandırıyor? sorularına yanıt aranmaya başlandı. Peki, Gelsin Hayat Bildiğin Gibi Sadi kim, Ertan Saban kim, kaç yaşında? İşte detaylar...

21.07.2022-11:59 - (Son Güncelleme: 21.07.2022-12:03) Gelsin Hayat Bildiğin Gibi Sadi kimdir, gerçek adı nedir? Ertan Saban kimdir, kaç yaşında?

İlk bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak Gelsin Hayat Bildiğin Gibi dizisi tüm heyecanıyla devam ederken dizinin oyuncu kadrosunda birbirinden değerli oyuncuların olduğu görülmektedir. Bunun üzerine dizide yer alan Sadi karakteri kimdir ve gerçek adı nedir? Ertan Saban kimdir, nereli, kaç yaşında? 

Gelsin Hayat Bildiğin Gibi Sadi kimdir, gerçek adı nedir? 

21 Temmuz 2022 Perşembe günü ilk bölümü ile ekranlarda olacak Hayat Bildiğin Gibi dizisinin Sadi Payaslı karakterine hayat veren ünlü isim Ertan Saban'dır. 

Gelsin Hayat Bildiğin Gibi Sadi kimdir?

Ertan Saban kimdir? 

1978 yılında Üsküp'te dünyaya gelen Ertan Saban, Makedonya Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun olduktan sonra Makedonya Türk Tiyatrosu'nda sahne aldı. 2003 yılında ilk yapımı Elveda Rumeli olarak adını duyurdu. Devamında ise Elveda Rumeli, Sakarya Fırat, Kurtlar Vadisi Pusu gibi dizilerde yer aldı. 

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal